A24.com.tr » dizi haber » Çarpışma son bölüm izle full hd | Çarpışma 12. bölüm tekrarı Show TV 28 Şubat 2019 | Çarpışma 13. bölüm fragmanı

Çarpışma son bölüm izle full hd | Çarpışma 12. bölüm tekrarı Show TV 28 Şubat 2019 | Çarpışma 13. bölüm fragmanı

Çarpışma son bölüm izle full hd | Çarpışma 12. bölüm tekrarı Show TV 28 Şubat 2019 | Çarpışma 13. bölüm fragmanı

Show TV'nin sevilen dizisi Çarpışma bu hafta 12. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki dizininin 13. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Çarpışma 12. bölüm tekrarı nereden izlenir?

Show TV'de perşembe günleri yayınlanan Çarpışma dizisi, 28 Şubat 2019 tarihinde 12. bölümüyle ekrandaydı. Son bölümün bitmesinin ardından dizinin yeni bölümü merak konusu oldu. Peki Çarpışma 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma 12. son bölüm tekrarı nereden izlenir? İşte ayrıntılar...

Son bölümde yaşananlar izleyicileri yine ekran başında soluksuz bıraktı.

Adalı - Cansız savaşı başlıyor!

Kadir, karısının ve kızının da öldüğü canlı bomba saldırısında Cansız'ın da parmağı olduğunu öğrenmiş ve bütün öfkesini artık ona yöneltmiştir. Yüreğinde söndürülmesi imkânsız bir intikam ateşi yanmaktadır. Kadir ile Zeynep ve Kerem ile Cemre arasındaki duygusal kırılmaların seyrini ise, bir tarafta Zeynep’in diğer tarafta Kerem’in atacağı adımlar belirleyecektir.

Veli’nin Kadir’i etkisiz kılmayı düşündüğü bir planı olduğu kadar, Kadir’in de Veli’yi yakalayıp, Cansız’a ulaşmayı amaçladığı bir planı vardır. Ve şimdi, Veli’nin de içinde olduğu, Adalı - Cansız savaşı artık çok daha şiddetlenecek, bazen kazananlar kaybedecek, bazen de kaybedenler kazanacaktır. Bu savaşın içerisinde ve elbette büyük bedeller de ödenerek, Kadir’i annesi Asiye’ye götürecek bir yol da açılır.

ÇARPIŞMA 12. SON BÖLÜM TEKRARI İZLE (TIKLAYINIZ)

Çarpışma 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar
Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar