A24.com.tr » magazin » Çarpışma Meral Merve Çağıran kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne, ınstagram hesabı var mı?

Çarpışma Meral Merve Çağıran kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne, ınstagram hesabı var mı?

Çarpışma Meral Merve Çağıran kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne, ınstagram hesabı var mı?

Çarpışma Meral kimdir? Show TV ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisinde Meral karakteri izleyenler tarafından oldukça beğeni topladı. Peki Merve Çağıran kimdir, sevgilisi var mı?

 Çarpışma Meral Merve Çağıran kimdir? Çarpışma dizisinde Meral karakterine hayat veren Merve Çağıran, oyunculuğyla olduğa kadar güzelliğiyle de izleyenleri büyülemeye devam ediyor.

Meral karakteri çarpıcı ve seksi bir güzelliğe sahiptir. Kerem ile sevgilidir. Kerem bir gün eve gelir ve babasının sarhoş arkadaşlarını toplayıp evde alem yaptıklarını ve annesinden mecburen bu adamlara hizmet ettiğini görür ve Kerem masayı sinirle dağıtır sonra babası ile itişip kakınca babasını yanlışlıkla öldürür ve ne yazık ki babası ölünce hapse atılır Kerem. Sevgilsi Meral’e beni bekle der. Ancak Meral karakteri sevgilisi Kerem hapse girince Kerem’in en yakın arkadaşlarından olan Yakup ile aşk yaşar. Yakup’un ona gösterdiği ilgiyi ve yakınlığı o da Yakup’a gösterir. Meral zengin olmak, güzel bir hayat yaşamak istemektedir ve bu yüzden çaba göstermektedir.

Meral Yakup ile kaçar ve Yakup’un hırsızlık yaparak konduğu para ile zevk sürmeye başlar. Ve Yakup Meral’e bundan sonra sana hiç kimse dokunamayacak sen benimsin der. Meral dünden razı, çünkü ömründe görmediği bolluk içindedir. Kerem’in çocukluk aşkıdır Meral ama Kerem’in aşkına hem sadık kalmayan ve hem de Kerem’in aşkını haketmeyen Meral Yakup’taki paralar suyunu çekince ne yapacak oldukça merak konusu doğrusu.

Peki gelgelelim Çarpışma Dizisi Meral Kimdir. Daha Önce Nerelerde Oynadı? Yaşı kaçtır,boyu ve kilosu nedir, sevgilisi var mı, nelerden hoşlanır? Gibi bir çok sorunun cevabına. Gerçek ismi Merve Çağıran’dır. 26 yaşında olan güzel oyuncunun doğum tarihi 10 Kasım 1992’dir. Aslen Balikesirli olan güzel oyuncu Izmir’de yaşamıştır. Ikimizin Yerine dizinde oynayan oyuncu Tatlı Küçük Yalancılar ile tanınmaya ve daha çok sevilmeye başlamıştır.

Güzel oyuncu Merve Çağıran daha önce Kaçak Gelinler dizisinde de oynamıştır. Ayrıca Ask Laftan Anlamaz ve Kalp Atışı dizilerinde de oynamıştır. Boyu 1.72 ve kilosu 52’dir. Gözleri ela burcu oğlaktır. Şu sıralar sevgilisi yoktur diye biliniyor.

YORUMLAR
  Dünyanın en güzel çocuğunun son hali
Dünyanın en güzel çocuğunun son hali