A24.com.tr » dizi haber » Çarpışma 11.yeni bölüm fragmanı

Çarpışma 11.yeni bölüm fragmanı

Çarpışma 11.yeni bölüm fragmanı

Çarpışma Show TV'de bu akşam 10. son bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Çarpışma son bölümde; Veli yüzünden sevdiği kadını öldüren Adem, bunun sorumlusu olarak gördüğü Veli’ye patlıyor.

 Veli, Cansız’dan aldığı paralar yüzünden iyice köşeye sıkışıyor. Parayı bulmak için çok tehlikeli bir plan yapıyor ve Yakup ile Cemil'i de maşa olarak kullanıyor. Kadir, Zeynep’i kıskanmaya başlıyor bu durum da Zeynep’in çok hoşuna gidiyor. Emniyette ikinci bir muhbirin daha olduğunu anlayan Kadir, Haydar’dan onu bulmak için izin istiyor. Zeynep, Veli ile ilgili Asiye’den bilgi almaya çalışıyor ve duydukları karşısında çok şaşırıyor. Peki Çarpışma 11. Yeni bölüm fragmanı geldi mi? Haberimizden Çarpışma son bölüm özetini okuyabilirsiniz…

ÇARPIŞMA 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Çarpışma 11. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayıncı kuruluş yayınlar yayınlamaz aşağıdaki sayfadan izleyebilirsiniz…

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 10. SON BÖLÜM ÖZETİ…

Meral yaralandıktan sonra hastaneye kaldırılır. Kadir, Kerem’den haberdar etmesini söyler. Olay yerine gelen Haydar’a Kadir emniyette ikinci bir muhbir olduğunu söyler. Haydar çıldırır. Emniyetteki herkesi tasfiye edeceği tehdidinde bulunur. Ancak Kadir, ikinci muhbiri bulmak için planını anlatır ve ondan yardım ister.

ASİYE VELİ’DEN OĞLUNU ANLATMASINI İSTİYOR

Asiye, Veli’den oğlu ile ilgili detayları anlatmasını ister. Veli, bunu kendine niye yaptığını çünkü oğlunun öldüğünü söyler. Asiye de oğlunun nasıl öldüğünü değil nasıl yaşadığını bilmek istediğini söyleyerek o kadını bulmasını ister. Veli o kadının ne adını ne de yerini bilmediğini söyleyerek çekip gider. Kadir Meltem’in öldürülmesinin ardından çok üzgün olan Adem’i teselli etmeye çalışır. Meral hastaneye kaldırılıp ameliyata alınmıştır. Cemre de hastaneye gelerek Kerem’e durumunu sorar.

YORUMLAR
  Ruh sağlığını bozan 6 gıda türü
Ruh sağlığını bozan 6 gıda türü