A24.com.tr » ekonomi » Çalışan takdir ve ödüllendirme uygulaması Thanxie'den global başarı

Çalışan takdir ve ödüllendirme uygulaması Thanxie'den global başarı

Çalışan takdir ve ödüllendirme uygulaması Thanxie'den global başarı

Yenilikçi dijital fikirlerle sürdürülebilir faydalar üreterek şirketleri geleceğe hazırlayan SabancıDx, geliştirdiği dijital çözümlerle büyümeye devam ediyor.

İş dünyası için yenilikçi uygulamalar geliştiren SabancıDx'in İnsan Kaynakları Dijital Çözüm Ailesi HrWe'nin bir parçası olan tanıma, takdir ve ödüllendirme uygulaması Thanxie uluslararası tanınırlık kazanıyor. Uygulama, dünyanın önde gelen iş ödülleri Stevie Awards'ta İnsan Kaynakları ve Çalışan Deneyimi Mobil Uygulamalar kategorisinde Bronz Stevie kazandı.
 
Yenilikçi dijital fikirlerle sürdürülebilir faydalar üreterek şirketleri geleceğe hazırlayan SabancıDx, geliştirdiği dijital çözümlerle büyümeye devam ediyor. SabancıDx'in İnsan Kaynakları Dijital Çözüm Ailesi HrWe portföyünde yer alan yeni nesil tanıma, takdir ve ödüllendirme uygulaması Thanxie, dünya çapında şirketlerin ve profesyonellerin başarılarını ve olumlu katkılarını onurlandırmak ve kamuoyunda tanınmasını sağlamak adına düzenlenen Stevie Awards'ta başarısını tescilledi. Temel amacı şirket kültürünü yaygınlaştırmak, örnek davranışların benimsenmesini sağlamak ve başarıyı takdir etmek olan Thanxie, İnsan Kaynakları ve Çalışan Deneyimi Mobil Uygulamalar kategorisinde Bronz Stevie ödülüne layık görüldü.
 
Şirket kültür ve değerleri Thanxie ile benimseniyor
 
Tüm dünyada dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte şirketlerin, kurum kültürü ve değerlerini yaşatmak amacıyla çalışanlarını motive edici ve geliştirici yeni yöntemler arayışı başladı. Bu ihtiyaca çözüm sunan Thanxie, şirket içi örnek davranışların ve başarıların takdir edilmesini sağlayarak şirketlerin çalışanlarıyla kurdukları iletişimi güçlendirmelerine ve etkileşimlerini eğlenceli bir ortamda artırmalarına yardımcı oluyor. Uygulama, özellikle son dönemde yaygınlaşan uzaktan çalışma döneminde, fiziksel mesafeleri ortadan kaldırarak şirket kültürünün kolayca benimsenmesine ve çalışan – şirket ilişkilerini güçlü tutarak çalışan bağlılığını artırmaya da katkı sağlıyor.
 
Çalışanların birbirlerine dijital rozetler dağıtarak teşekkür edebildiği Thanxie, şirket içi takdir ve teşekkür kültürünün gelişmesine destek oluyor. Thanxie, şirketlerin kendi ödül kataloglarını belirleyerek çalışanlarına bir ödül programı sunabilmelerini sağlarken oyunlaştırma kurgusuyla da fark yaratıyor. Uygulama içinde toplanan rozet puanları, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin desteklenmesine de katkı sağlayabiliyor.
 
Stevie Awards başarısı, doğru ihtiyacı karşıladığımızın göstergesi
 
Uygulamanın Stevie Awards'ta elde ettiği başarı hakkında değerlendirmelerde bulunan SabancıDx Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve DxBV Pazarlama ve İş Çözümleri Genel Müdür Yardımcısı Özlem Kalkan, “Dijitalleşmenin büyük bir hızla yaygınlaştığı günümüzde, şirketlerin çeşitli ihtiyaçlarına dijital çözümler sunmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Teknolojiyle değer yarattığımız alanlardan birisi de çalışan deneyimine yönelik yenilikçi çözümlerden oluşan HrWe ürün portföyümüz. Thanxie de bu portföyümüzün kıymetli parçalarından birisi olarak, şirketlerin kültür ve değerlerini yaşatmasını ve çalışan ilişkilerini güçlendirmelerini sağlıyor. Oyunlaştırma kurgusuyla hazırladığımız tanıma, takdir ve ödüllendirme uygulaması Thanxie, yeni nesil çalışan beklentileri odağında geliştirildi. Thanxie ile şirketlere sağladığımız en önemli fırsatlardan birisi de, uygulamayı şirketlerin insan kaynakları stratejileri, ihtiyaç ve beklentilerine göre kripto para entegrasyonundan sosyal sorumluluk projelerine kadar geniş bir çerçevede kullanabiliyor olmaları. Bu sayede şirketlere, çalışan bağlılığı noktasında atmak istedikleri adımlara uygun, esnek bir yapı sunabiliyoruz. Tüm bu özellikleriyle Thanxie'nin, Stevie Awards gibi global iş dünyasından başarılı uygulamaların ve çalışmaların ödüllendirildiği bir platformda, İnsan Kaynakları ve Çalışan Deneyimi Mobil Uygulamalar kategorisinde Bronz Stevie ödülüne layık görülmüş olmasından gurur duyuyoruz. Bu başarı bize bir defa daha SabancıDx olarak geleceği şekillendirecek dijital uygulamalar ve teknolojiler geliştirmek üzere doğru yolda ilerlediğimizi gösterdi. Daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyor, SabancıDx'te global stratejilerimiz kapsamında iş dünyasında değer yaratmak üzere çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR
  Rekor Oscar adayı film hakkında çalıntı iddiası!
Rekor Oscar adayı film hakkında çalıntı iddiası!