A24.com.tr » teknoloji » BMW iNext modeli görüntülendi

BMW iNext modeli görüntülendi

BMW iNext modeli görüntülendi

BMW'nin elektrikli SUV modeli iNext yakından görüntülendi. İlk görütülendiğinde sadece SUV modeli olduğu anlaşılan araç bu sefer yakından ve detaylı incelenebildi.

Dışarıdan çekilen fotoğraflara baktığımızda aracın SUV olacağının dışında başka bir fikir konuda sahibi olamıyoruz. Ancak ortaya çıkan fotoğraflarda konsol tasarımı da gözüküyor.

Konsol tasarımında dikkat çeken unsurlardan biri olan vitesin olması oluyor. Her ne kadar araçta bu kadar büyük bir vites koluna ihtiyaç duyulmasa da BMW, büyük bir vites kolu kullanmayı tercih ediyor.

Bunun yanı sıra BMW i3‘teki konsol konseptini hatırlatan aracın içinin oldukça geniş olması bekleniyor. Yani bu araç, aileleri hedef alacak.

2021 yılında resmi olarak tanıtılacak olan BMW iNext’in tasarımı da dahil olmak üzere birçok özelliği daha değişkenlik gösterebilir. Ancak ortaya çıkan görüntüler şimdilik bunları gösteriyor.

Ayrıca aracın tek şarj ile 600 kilometreden fazla yol alması ve saatte 100 kilometre hıza 4 saniyede çıkması beklentiler arasında yer alıyor. 

YORUMLAR
  Bir dizi aşkı daha gerçek oldu...
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu...