A24.com.tr » medya » Beyaz Show yeni sezon ne zaman başlıyor, Kanal D'den açıklama

Beyaz Show yeni sezon ne zaman başlıyor, Kanal D'den açıklama

Beyaz Show yeni sezon ne zaman başlıyor, Kanal D'den açıklama

Ekranların en beğenilen talk şov programlarından Beyaz Show için geri sayım devam ediyor. Yeni sezonununun ne zaman başlayacağı merak edilen Beyaz Show'la ilgili Kanal D'den açıklama.

Kanal D ekranlarının yayın klasiklerinden Beyaz Show, yeni sezona resmen start veriyor. Yeniden canlı olarak yayınlanacak olan Beyaz Show ekim ayı içerisinde ekranlarda olacak. Peki Kanal D ekranlarının cuma geleneği Beyaz Show yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Beyaz Show, yeni sezonuyla ilgili beklenen haber geldi! Beyaz Show, yeni yayın döneminde canlı canlı sizlerin evine konuk olmaya devam ediyor. Uzun bir aradan sonra Beyaz Show yepyeni dekoruyla, birbirinden eğlenceli canlı yayın sürprizleriyle, birbirinden özel merak edilen konuklarıyla ve baştan yarattığı dumanı üstünde tüten son model tiplemeleriyle 27 Ekim Cuma akşamı yeni sezona "Merhaba" diyecek.

NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPTI

Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show, 9 Haziran’da sezon finali yapmıştı. Sezonun son programına; Bengü, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Funda Gürses konuk oldu. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"un sezon finalinde bu hafta; Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Bengü, ekranın sevilen isimleri Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koçve müthiş performansıyla Funda Gürses konuk oldu. 

YORUMLAR
  Televizyon dünyasının unutulmaz karakterleri
Televizyon dünyasının unutulmaz karakterleri