Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş Monaco maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak, bilet fiyatları belli oldu mu?

A24.com.tr » spor » Beşiktaş Monaco maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak, bilet fiyatları belli oldu mu?
Beşiktaş Monaco maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak, bilet fiyatları belli oldu mu?

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, evinde Monaco'yu ağırlıyor. Dev maç ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Maçın bilet fiyatları belli oldu mu? Ayrıntılar haberin devamında.

Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaparak yoluna devam eden temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda 2-1 yendiği Monaco'yu evinde ağılıyor. Vodafone Park'ta oynanacak olan dev mücadele hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. haftasında 1 Kasım Çarşamba günü Vodafone Park'ta oynayacağı Monaco maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.

Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyen oyuncuların salonda yenileme çalışması yaptığı idmanda diğer futbolcuların ısınma ve açma germe çalışmalarıyla antrenmana başladığı belirtildi.

Beşiktaşlı futbolcuların istasyon koşuları, 5'e 2 top kapma, pas ve dar alanda yaptığı kontrollü pas çalışmalarının ardından minik kale maç yaptığı ve şut idmanıyla günü tamamladığı bildirildi.

Öte yandan Beşiktaşlı futbolcular antrenman öncesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı açarak poz verdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

BEŞİKTAŞ - MONACO MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi Grup Beşiktaş Monaco grup maçı 1 Kasım Çarşamba, saat 20:00'da Vodafone Arena'da, İstanbul'da oynanacak.

MONACO LİG'DE MORAL BULDU

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin 11. haftasında oynanan maçta Monaco, deplasmanda Bordeaux'yu 2-0 mağlup etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1 Kasım Çarşamba günü Beşiktaş ile karşılaşacak Monaco, ligde üç haftadır kazanamayan Bordeaux'ya konuk oldu.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin 57. dakikasında Keita Balde ile öne geçen Monaco, sekiz dakika sonra Thomas Lemar ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda skoru koruyan konuk ekip, üç puana iki golle uzandı.

Bu galibiyetle puanını 25'e yükselten Monaco ikinci sırada yer alırken, bu sezon sahasında ilk mağlubiyetini yaşayan Bordeaux 16 puanla dokuzuncu sıraya geriledi.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 1 Kasım Çarşamba günü sahasında Fransa'nın Monaco takımıyla yapacağı maçın biletleri, Süper Lig ve Türkiye Kupası kombine kart sahipleri için yarın satışa çıkacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, biletler öncelikli olarak Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda geçerli kombine kart sahipleri için saat 11.00'de satışa sunulacak. Öncelikli bilet satışları 30 Ekim Pazartesi saat 10.00'da son bulacak. Biletlerin genel satışına ise aynı gün saat 11.00'de başlanacak.

Beşiktaş-Monaco maçı için belirlenen bilet fiyatları şöyle:

Kategori 1: 450 lira

Kategori 2: 400 lira

Kategori 3: 350 lira

Kategori 4: 325 lira

Kategori 5: 300 lira

Kategori 6: 275 lira

Kategori 7: 160 lira

Kategori 8: 150 lira

VIP: 800 lira

1903 A-E Blok: 800 lira

1903 B-D Blok: 850 lira

1903 C Blok: 900 lira 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler