Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş LASK Linz hangi kanalda maçı ne zaman saat kaçta

A24.com.tr » spor » Beşiktaş LASK Linz hangi kanalda maçı ne zaman saat kaçta
Beşiktaş LASK Linz hangi kanalda maçı ne zaman saat kaçta

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında LASK Linz'i 1-0 yenen Beşiktaş bugün rövanş maçına çıkıyor. Peki dev maç hangi kanalda yayınlanacak? Saat kaçta başlayacak? İşte bütün detaylar...

Beşiktaş - LASK Linz arasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı bugün gerçekleşecek. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu. İşte merak edilen bütün detaylar ve ortaya çıkan bilgiler...

LASK LİNZ BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda LASK Linz'e konuk olacak Beşiktaş tur için sahaya çıkıyor. LASK Linz Beşiktaş maçı bu akşam saat 20:45'te başlayacak. Mücadelenin Türkiye için şu an herhangi bir yayıncısı bulunmuyor. Gün içerisinde yayıncı kuruluşun netleşmesi bekleniyor.

Muhtemel 11'ler

LASK Linz: Schlager, Pogatetz, Ullmann, Ramsebner, Michorl, Trauner, Holland, Rantfl, Goiginger, Friesser, Tetteh

Beşiktaş: Tolga, Gökhan, Pepe, Necip, Caner, Medel, Tolgay, Oğuzhan, Lens, Larin, Babel

Beşiktaş, LASK Linz maçına hazır

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bu akşam deplasmanda Avusturya'nın LASK Linz takımıyla karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı. Beşiktaş takımı, son antrenmanını, karşılaşmanın oynanacağı Linz Stadı'nda yaptı.

Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulurken, siyah-beyazlı ekip bu bölümde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı.

LASK Linz-Beşiktaş karşılaşması bu akşam TSİ 20.45'te başlayacak.

Beşiktaş'ın LASK Linz kadrosu açıklandı

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda LASK Linz ile deplasmanda oynayacağı maç için Avusturya yolculuğu başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş, LASK Linz maçı kadrosuna şu futbolcuları dahil etti:

Tolga, Utku, Ersin, Gökhan Gönül, Fatih, Vida, Pepe, Roco, Adriano, Caner, Medel, Necip, Dorukhan, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Lens, Quaresma, Güven, Larin, Alpay, Love, Negredo

Siyah-beyazlılar, saat 13.00'te özel uçakla Linz'e gidecek ve son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 20.00'de yapacak. Antrenman öncesi TSİ 19.30'da teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaş tur peşinde

Siyah-beyazlı takım, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bu akşam Avusturya temsilcisi LASK Linz'e konuk olacak.

Linzer Stadı'nda TSİ 20.45'te başlayacak maçı Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bu akşam Avusturya temsilcisi LASK Linz ile karşı karşıya gelecek.

Linzer Stadı'nda TSİ 20.45'te başlayacak maçı Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek. Dabanovic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Jovica Tatar ile Aleksandar Djikanovic yapacak. Mücadelenin dördüncü hakeme ise Vojin Vojinovic olacak.

İstanbul'daki karşılaşmayı Ryan Babel'in golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, bu avantajlı skorla rövanşta tur arayacak. Siyah-beyazlı ekip, her türlü galibiyet veya beraberlikte adını play-off turuna yazdıracak. Beşiktaş'ın iki farklı mağlubiyeti halinde ise tur atlayan ekip LASK Linz olacak. Siyah-beyazlılar, tek farklı gollü mağlubiyetlerde dahi turu geçecek.

Beşiktaş ile LASK Linz arasındaki mücadelede üst tura yükselecek takım, play-off turunda Nordsjaelland (Danimarka)-Partizan (Sırbistan) eşleşmesinden galip çıkacak ekibin rakibi olacak.

LASK Linz-Beşiktaş maçına doğru

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: "Bu akşam kazanmak için sahaya çıkacağız" - "Takım olarak genel prensibimiz belli. Kazanan bir takım yaratmak. Felsefemiz kazanmak üzerine. Kazanmayı da güzel futbolla yapmak istiyoruz"

"Kimin oynayacağını, oyuncuların çalışması, verimi, takıma katkısı belirliyor"

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bu akşam deplasmanda Avusturya temsilcisi LASK Linz ile karşılaşacak Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Şenol Güneş, Linz Stadı’nda Hollandalı futbolcu Ryan Babel ile düzenlediği basın toplantısında ilk maçta elde ettikleri 1-0’lık avantajlı skorla Linz’e geldiklerini anımsattı.

Geçen hafta İstanbul’da yapılan karşılaşmayı daha farklı kazanabileceklerine işaret eden Güneş, "Burada oynayacağımız rakibe saygı duyuyoruz. Onlar da elinden gelen gayreti gösterdi. Koşan bir takım, disiplinli, kompakt oynayan bir takım. Bu akşam kazanmak için sahaya çıkacağız. İlk skordan bağımsız olarak iki tarafın da güzel futbol oynayacağını düşünüyorum. Umarım izleyenlerin de keyif alacağı bizim de kazanacağımız bir maç olur." değerlendirmesinde bulundu.

"Felsefemiz güzel futbolla kazanmak"

Geliştirilmesi gereken noktaların neler olduğu yönündeki bir soru üzerine Güneş, herkesin hayatı boyunca değişim yaşadığını ifade ederek, "Gelişimin de ilk adımı o değişimle olur zaten. Futbol adına zaten değişim yapmamız gerekiyor. Burada oyuncu değişiklikleri oluyor. Rakiplere göre daha güçlü olmanız gerekiyor. Fizik, teknik, taktik, mental olarak daha güzel şeyler sunmak gerekiyor. Takım olarak genel prensibimiz belli. Kazanan bir takım yaratmak. Felsefemiz kazanmak üzerine. Kazanmayı da güzel futbolla yapmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Gol atabilmek için hücum etmeyi ama yeri geldiğinde de savunma yapmak gerektiğini vurgulayan Güneş, "Bu yıl o konuda biraz mesafe aldığımızı düşünüyorum. Yapmaya başladık ama yeterli değil. İyi bir hücum için topu kazanmak gerekiyor. Topun bizde olması gerekiyor. Geçişleri daha iyi yapmak gerekiyor. Takımın paylaşımının daha iyi olduğunu düşünüyorum ama daha henüz bu konuda yüzde yüz olduğumuzu söyleyemeyiz. Olduğumuz zaman siz de göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

"Kimin oynayacağını, oyuncuların çalışması, verimi, takıma katkısı belirliyor"

Oyunculardan en iyi şekilde faydalanmak istediğini söyleyen Güneş, şunları kaydetti:

"Hiçbir ayrım yapmıyoruz. Onlara da söyledim. Bütün oyuncular takımın bir parçası. Herkes en iyisini yapmalı. En iyisini yapıp takıma katkı yaptığında oynar. Diğeri onu geçebilmek için tabii ki bir rekabet yapacak ama bizim esas yarışımız rakiple. Hepsine ihtiyacımız var. Hatırlarsanız geldiği zaman Lens, Negredo, Medel sıkıntı yaşadı. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nin en yoğun olduğu zamanda puan kayıplarımız oldu. Beşiktaş'ta tüm oyuncuların iyi oyuncular olduğunu söylüyorum. Kimin oynayacağını, oyuncuların çalışması, verimi, takıma katkısı belirliyor."

Güneş, sezonu erken açmanın avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğu yönündeki soruya da şöyle cevap verdi:

"Sezon planlamasının 4-6 hafta sonrasında takımın genel durumunu görüyorsunuz. Bu yıl Dünya Kupası'nda oynayan ve izin yapan oyuncuların geç gelmesinden dolayı takımda bir değişim olacaktır. Önemli olan bunların form grafiklerini devam ettirmek. Öyle olacağını düşünüyorum. Rakiplere göre de fazla farkımız yok. Bir hafta farkımız var. Henüz takım tam oturmuş değil. Kimlerin oynayıp oynamayacağında giden gelenlere göre değişimler olabilir. Bu yıl da aramıza katılan oyuncuların katkısıyla daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bunu da zaman gösterecek. Sadece bizim iyi olmamız da gerekmiyor. Rakiplerin de ne olacağı önemli."

Babel: "Öz güvenimiz yüksek"

Toplantıya katılan Hollandalı futbolcu Ryan Babel, yarın kendilerini zor bir maç beklediğini belirterek, "Öz güvenimiz yüksek. Son iki maçta aldığımız sonuçlarla öz güvenimiz yükseldi. Odaklanırsak iyi bir maç oynayacağımıza inanıyorum. Elbette hala daha geliştirebileceğimiz birçok alan var. Gidişat şu an olumlu. Bence bu yarına da yansıyacak." şeklinde konuştu.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler