Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş 3 golle 3 puanı kaptı!

A24.com.tr » futbol » Beşiktaş 3 golle 3 puanı kaptı!
Beşiktaş 3 golle 3 puanı kaptı!

Evinde Göztepe'yi ağırlayan Kara kartallar, Güven Yalçın, Caner Erkin ve Adem Ljajic'in golleriyle 3 puanı kaptı.

Beşiktaş, Süper Ligin 2. haftasında Vodafone Park'ta Göztepe'yi konuk etti. Ali Palabıyık'ın yönettiği mücadeleyi siyah-beyazlı takım 3-0 kazandı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Güven Yalçın, Caner Erkin ve Adem Ljajic kaydetti. Ayrıca maçta Beşiktaş'ın 2 şutu direkten döndü. Bu sonuçla Beşiktaş, bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.

QUARESMA VE OĞUZHAN'A DESTEK

Vodafone Park'ta oynanan maçlardan önce bütün futbolcuları tribünlere davet eden siyah-beyazlı taraftarlar bu maç öncesinde de geleneği bozmadı. Karşılaşma öncesinde futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, gösterdikleri performansla eleştiri oklarının hedefi olan Quaresma ve Oğuzhan Özyakup'a destek çıktı. İki futbolcu coşkuyla tribünlere giderken Quaresma'nın Beşiktaş armasını öpmesi dikkatlerden kaçmadı.

ABDULLAH AVCI'NIN İLK İÇ SAHA MAÇI

Yeni sezon öncesinde siyah-beyazlı takımın başına geçen Abdullah Avcı, iç sahadaki ilk maçına Göztepe karşısında çıktı. Avcı, siyah-beyazlı ekibin başındaki ilk resmi maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a mağlup olmuştu.

KARIUS KALEYİ DEVRALDI
Siyah-beyazlı ekibin Brescia ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Loris Karius, Panathinaikos ile oynanan hazırlık maçı ve Demir Grup Sivasspor ile oynanan ligin ilk maçında formasından uzak kalmıştı. Hafta başından itibaren takımla çalışmalara başlayan Alman file bekçisi, Göztepe karşısında ilk 11'deki yerini aldı.

EMİNE BULUT TEPKİSİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu, 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için bu haftaki maçları 1 dakika geç başlatma kararı almıştı. Bu hafta Süper Lig, TFF 1'inci ve 2'nci ligde oynanacak diğer maçlarda olacağı gibi Beşiktaş - Göztepe karşılaşması da 1 dakika geç başladı. Ayrıca iki takım futbolcuları olaya tepki göstermek adına sahaya siyah-pankartla çıktı.Yaşanan olaya tribünlerdeki taraftarlarda kayıtsız kalmadı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte stadyumda 1 dakika boyunca tezahürat yapılmadı. 1 dakikanın ardından ardından Beşiktaş ve Göztepe taraftarları 'Kadına kalkan eller kırılsın' şeklinde tempo tuttu.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler