Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş - Bayern Münih rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

A24.com.tr » spor » Beşiktaş - Bayern Münih rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
Beşiktaş - Bayern Münih rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Bayern Münih'e 5-0 yenilen Beşiktaş, İstanbul'da prestij maçına çıkacak. Peki dev randevu ne zaman saat kaçta oynanacak? Beşiktaş-Bayern maçı şifresiz mi?

Almanya'da Bayern Münih'e karşı direnemeyen Beşiktaş, Vida'nın kırmızı kart gördüğü mücadelenin büyük bölümünü 10 kişi oynadı. Sahadan 5-0 mağlup ayrılan siyah beyazlılar, İstanbul'daki rövanç maçına prestij için çıkıyor. Peki Beşiktaş-Bayern Münih rövanş maçı ne zaman?

Almanya Bundesliga'da başarılı bir sezon geçiren Bayern Münih oynadığı 22 maçta 56 puan elde ederek uzak ara şampiyonluğun favorisi olarak yoluna devam ediyor. En yakın rakibi olan Leipzig şuana kadar 38 puan topladı. Bayern Münih en yakın rakibine 18 puan fark atmış durumda. Şampiyonlar Ligi gruplarında Leipzig ile aynı grupta yer alan temsilcimiz Beşiktaş iki maçta da Leipzig'i yenerek gruplardan lider olarak çıkmayı başarmış ve Türk takımları arasında bir ilki gerçekleştirmişti.

Bayern Münih ligde oynadığı karşılaşmalarda şuana kadar 53 gol attı ve kalesinde 17 gol gördü. Ligin hem en fazla gol atan hem de en az gol yiyen takımı olarakta dikkat çeken Bayern Münih özellikle karşılaşmaların ilk yarılarında bulduğu gollerle dikkat çekiyor. Bayern Münih son maçında Wolfsburg'u uzatma dakikalarında Robert Lewandowski'nin penaltıdan kaydettiği golle 2-1 yendi.

Türkiye Süper Ligi'nde 4. sırada yer alan Beşiktaş oynadığı 21 karşılaşmada 40 puan topladı. Son iki yılın şampiyonu olan Beşiktaş bu sezonda şampiyonluk yarışında boy gösteriyor. Oynadığı mücadelelerde ligde 40 gol atan siyah-beyazlılar kalesinde 20 gol gördü. Bu istatistikler ile ligin şuan en gol yiğen ekibi olarak dikkat çekiyor.

Siyah-beyazlıların iç saha performansı ise rakiplerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Bu sezon sahasında oynadığı 10 lig maçında da yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, 7 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih son dakikada kazandı

Volkswagen Arena'da oynanan karşılaşmada gol perdesini 8'inci dakikada Daniel Didavi açtı. Didavi attığı gol ile ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirirken, bu golün asistini milli oyuncu Yunus Mallı yaptı.

55'inci dakikada Arjen Robben ile penaltı atışından faydalanamayan Bayern Münih, 64'te Sandro Wagner ile eşitliği sağladı. Maçın uzatma dakikalarında bir penaltı daha kazanan Bavyera ekibi, Lewandowski'nin penaltıyı gole çevirmesiyle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Bayern Münih 59 puanla liderliğini sürdürürken, Wolfsburg 24 puanda kaldı.

Reklamdan sonra devam ediyor

MAÇI HANGİ KANAL VERECEK?

Bayern Münih-Beşiktaş ilk karşılaşması, 20 Şubat 2018 Salı günü saat 22.45'te TRT 1'den naklen ve şifresiz yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ MÜNİH'TE

Ayrıca Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda yarın Almanya'nın Bayern Münih takımıyla oynayacağı maç için Münih'e gitti.

MAÇLAR NE ZAMAN?

İlk maç 20 Şubat saat 22.45'te Almanya'da Allianz Arena'da oynanacak. Bu maçın rövanşı ise 14 Mart saat 20.00'de İstanbul'da oynanacak.


 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler