A24.com.tr » yaşam » Batman halkı imza kampanyası ile sınırlarını değiştirmek istiyor!

Batman halkı imza kampanyası ile sınırlarını değiştirmek istiyor!

Batman halkı imza kampanyası ile sınırlarını değiştirmek istiyor!

Change.org üzerinden başlatılan kampanya ile Batman ili sınırlarının DC karakteri olan Batman logosu şeklinde olması isteniyor.

Uluslararası kampanya platformu Change.org’da başlatılan yeni ve bir o kadar da ilginç kampanya, Batman il sınırlarının çizgi roman karakteri Batman’ın logosuna göre tekrar düzenlenmesini talep ediyor. Kulağa şaka gibi gelen bu kampanyayı başlatan Kemal Atakan Kırca ise isteğinde oldukça kararlı.

Hızla paylaşılmaya devam eden ve birçok kişinin katıldığı kampanya sonuçları, Batman Valiliği’ne gönderilmek üzere kişilerden destek bekliyor. Şu ana kadar 2 binden fazla insanın imzaladığı ve hem fikir olduğu kampanyanın haritadaki görünümü ise yukarıdaki gibidir.

Böylesine ilginç ve bir o kadar da zekice düşünülerek açılan kampanya sonucu nasıl olacak bilinmez ancak eminiz ki birçok kişi bu kampanyayı gülerek imzalamıştır. Başlarda eğlencesine başlatılan bu kampanya, kim bilir belki de şehrin yarasa adam figürü ile değiştirilmesiyle esprili bir şekilde sona erer. Tüm bunlara ek olarak, eğer sizler de kampanyaya erişmek ve bu sürece dahil olmak istiyorsanız, buraya tıklayarak imza kampanyasına erişebilirsiniz.

 

YORUMLAR
  Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...
Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...