A24.com.tr » ekonomi » Bakan Selçuk'tan EYT'lilere kötü haber

Bakan Selçuk'tan EYT'lilere kötü haber

Bakan Selçuk'tan EYT'lilere kötü haber

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Selçuk, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili konuların gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bin liranın altında emekli maaşı kalmayacağını söyledi.

"Dosya bazında artık bin liranın altında emekli aylığı kalmayacak. Şubat ayında aylıklara yansıyacak" diyen Selçuk ayrıca, 3600 ek gösterge çalışmalarının Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlıklarda devam ettiğini bildirdi.

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenlemeye de değinen Bakan Selçuk, "Gündemimizde yok şu anda. Çocuklarımızın geleceği için gündemimizde yok esasında" dedi. 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Ali oğlu 2019-01-19 05:05:46

    Değerli arkadaşlar bende eyt'liler içerisinde olan birisiyim. ARKADAŞLAR BU GÜNE KADAR SABRETTİĞİMİZ GIBİ ŞURDA GERİDE NE KALDI AZICIK DAHA DİŞİMİZİ SIKALIM ! SIKA SIKA DİŞİMİZDE KALMADI YA. ÜÇ TANE ÇOCUK OKUTUYORUM. EĞER O ZAMANA KADAR VEFAT ETMEZSEM O ZAMAN DİŞLERİMİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM. Neden şimdi yaptırmıyorsun diyorsanız. Sebebi şudur. 13-14 saat çalışmaktan ve gece çalışmaktan dolayı doktora gitme zamanım olmuyor. Biliyorsunuz diş yaptırmak bayağı vakit gerektiren bir tedavi. ARKADAŞLAR BİZ BİR İKİ YIL ERKEN EMEKLİ OLABİLMENİN HESABI VE BEKLENTİSİ İÇERİSİNDEYİZ DE ! Bu bizim yıllarca masraf ettiğimiz ÇOCUKLARIMIZIN durumu ne olacak ben orasını düşûnüyorum esas. SİĞORTALI VEYA DEVLET DAİRESİNDE İŞE GİRSELER 60-65 YAŞINDA EMEKLİKTEN DOLAYI ÇALIŞMA İSTEKLERİ SIFIR !! E.E. Bunlar kazma kürek işi, koyun keçi büyükbaş hayvanda güdemezler ! ! ARKADAŞLAR SİZ DERSİNİZ ! ALLAHIM SEN YARDIM ET BİZE. . . . . . . . . . . . . . !?

  Game of Thrones hakkında ilk defa duyacağınız 22 gerçek!
Game of Thrones hakkında ilk defa duyacağınız 22 gerçek!