A24.com.tr » yaşam » Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci kimdir nereli ne söylemişti?

Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci kimdir nereli ne söylemişti?

Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci kimdir nereli ne söylemişti?

Ankara Başsavcılığı, sosyal medyada yayınladığı bir videoda Anıtkabir'in önünden Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci adlı şahıs gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret ederek sosyal medyada paylaşan S.İ. hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Anıtkabir önünde Atatürk'e hakaret içeren video çeken S.İ. isimli kadının videoları sosyal medyada paylaşılmıştı.

Büyük tepki çeken paylaşımla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı reesen soruşturma başlattı.

Söz konusu kadının sosyal medya hesapları inceleme altına alınırken S.İ. Ankara'da gözaltına alındı.

İşte Safiye İnci'nin soruşturmaya neden olan çirkin sözleri:

"Çok utanıyorum. Keşke gelmeseydim diyorum. Çok ısrar ettikleri için geldim. Atatürk'ü zerre kadar sevmiyorum. Türkiye'yi de Atatürk kurtarmadı. Hani Tayyip'i sevmeyen Atatürkçüler var ya, Atatürk Tayyip'in b... bile olamaz"


SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Safiye İnci'nin Atatürk'e hakaret ettiği görüntülere sosyal medyada tepki yağdı. İşte onlardan bazıları...

-Zeynep Altıok Akatlı: İmam Hatiplerde ne anlatılıyor, nasıl bir eğitim veriliyor da bu çocuklar 'dindar' 'kindar' 'ahlaksız' nesiller olarak yetişiyor diye sorgulamak yerine; 'provakasyon' 'tiyatro' diyerek olayı kapatmaya hatta muhalefeti suçlamaya kadar vardırıyorlar işi..
#SafiyeinciTutuklansın

-Cemil KILIÇ: Büyük Atatürk'e küfreden ama aslında kendine küfreden İmam Hatip öğrencisi Safiye İnci hakkında savcılıkça yakalama kararı çıkarıldı. Aynı kararın, Atatürkçülük, Anayasadan çıkarılmalı diyen AKİT Gazetesi yazarı VEHBİ KARA için de verilmesi gerekir. #SafiyeinciTutuklansın

-berat erki: Sen Atatürk ol. 3937 kitap oku, 9 kitap yaz, 8 savaşa katıl 10 nişan al, devlet kur, kadına seçme seçilme hakkı tanı. elindeki akıllı telefonu ile video çekip sosyal medya kullanabilmesini kendine borçlu olan bir eksik akıl sana hakaret etsin. #SafiyeinciTutuklansın

-Amine: #SafiyeinciTutuklansın İslam hoşgörü dinidir. Başka birine hakaret edemezsin küfredemezsin örtünmek seni müslüman yapmaz. Nerde islama yakışan zerre kadar tavrın ?

-ŞİRİNESER: Özür açıklaması yaparken de o an ki sinirle söyledim demiş. Sen gerçekten müslüman Türk evladıysan beynine silah dayasalar hakaret edemezsin!
ATATÜRK'E KURBAN OL!

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Yalçın ozgul 2018-07-21 20:07:54

    İktidardan ve adaletsiz bir ülkenin hakim ve savcılarından yüz buldjkc bu tip insanlar ne yazık ki eksik olmayacak ve çoğalacak tir.

  Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...
Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...