A24.com.tr » eğitim » Ataması yapılan sözleşmeli öğretmenlerden istenen belgelerin listesi 2019 | İl içi yer değiştirme tarihleri ne zaman?

Ataması yapılan sözleşmeli öğretmenlerden istenen belgelerin listesi 2019 | İl içi yer değiştirme tarihleri ne zaman?

Ataması yapılan sözleşmeli öğretmenlerden istenen belgelerin listesi 2019 | İl içi yer değiştirme tarihleri ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) 2019 yılında müjdesini verdiği 20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı. Peki ataması yapılan öğretmenlerden hangi belgeler isteniyor?

2019 yılında atanan sözleşmeli öğretmenlerden istenen belgelerin tam listesi haberimizde...

20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 28 Ocak- 1 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 20 bin sözleşmeli öğretmen tercihlerinin atama sonuçları 8 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Atamalar, Bakan Ziya Selçuk'un katılımıyla gerçekleştirilecek.

Sözlü sınavda başarılı olanların atamaları, tercihleri de dikkate alınarak sözlü sınav puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda yapılacak.

Adayların puanlarının eşitliği hâlinde KPSS puan üstünlüğü dikkate alınacak, eşitliğin devamı hâlinde atanacak aday bilgisayar kurası ile belirlenecektir.

İLGİLİ HABER Öğretmen atama sonuçları sorgulama sayfası MEB 2019 Öğretmen atama sonuçları sorgulama sayfası MEB 2019

MAZERETE BAĞLI ATAMALAR

Açıklanan takvimde 2019 yılı öğretmenlerin mazerete bağlı, il içi ve iller arası yer değiştirme işlemlerine ilişkin süreç de yer aldı.

Buna göre, öğretmenlerin Ocak dönemi mazerete bağlı atamaları 18 Ocak'ta; Ağustos dönemi mazerete bağlı atamalar ise 29 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak.

İLGİLİ HABER Sözleşmeli öğretmen maaşları ne kadar 2019 | Branşlara göre sözleşmeli öğretmen maaşları Sözleşmeli öğretmen maaşları ne kadar 2019 | Branşlara göre sözleşmeli öğretmen maaşları

İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME NE ZAMAN?

Öğretmenlerin il içi yer değiştirme işlemlerine ilişkin olarak; başvurular 21-24 Mayıs tarihleri arasında, atamalar 29 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME

Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri için başvurular 10-14 Haziran tarihleri arasında, atamalar ise 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

ATANAN ÖĞRETMENLERDEN İSTENECEK BELGELER

Son altı ay içinde çekilmiş altı adet vesikalık fotoğraf,
Mal bildirimi (il millî eğitim müdürlüklerinden temin edilecek),
Elektronik başvuru formunun onaylı örneği,
Başvuru esnasında 'Pedagojik Formasyon Belgesi' yerine resmi yazı ibraz edenlerden
'Pedagojik Formasyon Belgesi'.
Sağlık durumu yönünden öğretmenlik görevini yapmasına engel bir durumu olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu.

YORUMLAR
  Trump'ın Twitter hesabını kapatan çalışan Türk çıktı (Bahtiyar Duysak kimdir?)
Trump'ın Twitter hesabını kapatan çalışan Türk çıktı (Bahtiyar Duysak kimdir?)