A24.com.tr » eğitim » Erzurum aöf kayıt yenileme tarihi ne zaman?

Erzurum aöf kayıt yenileme tarihi ne zaman?

Erzurum aöf kayıt yenileme tarihi ne zaman?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde okuyan öğrenciler kayıt yenileme tarihi ile ilgili araştırmalara şimdiden başladı. Peki Ata aöf kayıt yenileme tarihi ne zaman?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi okuyan öğrenciler yeni dönem kayıtlarının ne zaman olacağını merak etmeye başladı. YKS ve Yatay Geçiş (Merkezi yerleştirme puanı) ile kayıtların süresi dolmasının ardından kayıt yenileme de yaklaşmaya başladı. ATA AÖF'ün açıkladığı akademik takvime göre Yatay Geçin (AGNO puanıyla) ve İkinci Üniversite kayıtları dışında yeni kayıt dönemi bitti.

Kayıt yenileme tarihi ise ders seçim tarihleriyle aynı olacak. ATA AÖF'ün açıkladığı Güz Dönemi ders kayıt tarihleri ise 16-23 Eylül 2019 tarihleri arasında olacak.

ATA AÖF AKADEMİK TAKVİME ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Takvimde yer alan başvuru ve sınav başlıkları; lisans tamamlama, yatay geçiş başvuruları, ikinci üniversite için ön kayıt ve kesin kayıtlar, ATA AÖF Güz Yarıyılı ders kayıtları, ATA AÖF Ara Sınavlar (Vize), Yarıyıl Sonu Sınavı (Final), Bütünleme Sınavı, Bahar Yarıyılı ders kayıtları, ATA AÖF Bahar Yarıyılı Ara Sınavları (Vize), Yarıyıl Sonu Sınavı (Final), Mezuniyet Üç Ders Sınavı olarak sıralandı. Her bir sınav sürecinin başvuru ve sınav tarihleri şimdiden planlanarak adaylara sunuldu.

Vize sınavlarından önce öğrencilerin daha önce çıkmış sınav sorularını araştırmak oldu. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sayesinde öğrenciler uzaktan eğitim fırsatını değerlendirmek istiyor. Ya da bu fırsatı değerlendirmek istemeyen öğrenciler lisans, önlisans ve ikinci üniversite programlarına başvurmaya başladılar. Öğrenci başvuruları ATA AÖF’ün kendi resmi internet sitesi üzerinden yapılıyor.

 

YORUMLAR
  Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi
Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi