A24.com.tr » medya » Aspor spikeri Çiğdem Ceylan kimdir nereli kaç yaşında | Çiğdem Ceylan instagram hesabı

Aspor spikeri Çiğdem Ceylan kimdir nereli kaç yaşında | Çiğdem Ceylan instagram hesabı

Aspor spikeri Çiğdem Ceylan kimdir nereli kaç yaşında | Çiğdem Ceylan instagram hesabı

A Spor ekranlarında izleyici karşısına çıkan spiker Çiğdem Ceylan, başarılı sunumunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Çiğdem Ceylan kimdir?

A Spor ekranlarında her sabah izleyici karşısına çıkan güzel sunucu Çiğdem Ceylan hakkındaki bilgiler, izleyiciler tarafından merak ediliyor.

ASpor spikeri Ciğdem Ceylan kimdir nereli kaç yaşında nerede hangi bölümü okudu? İşte detaylar...

ÇİĞDEM CEYLAN KİMDİR?

Sunucu Çiğdem Ceylan, 29 Temmuz 1987 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Aslen Karadenizli olan sunucunun annesi ise aslen Bulgaristanlıdır. Liseyi İstanbul’da bitirmiştir.Ardından ise Üniversiteyi yine İstanbul’da bulunan İstanbul Üniversitesi’nde okumuş ve İktisat bölümünü bitirmiştir.

Okul bittikten sonra çeşitli işlerde çalışmış olan sunucu Finans ile ilgili bir çok yerde çalışmıştır. Çeşitli çalışmaların ardından spikerlik konusunda eğitimler almaya karar verdi ve bu yönde önemli merkezlere yazılarak eğitim aldı. Spikerliğin sonrasında Diksiyon konusunda da eğitimler almış isim, kısa bir süre içerisinde spikerlik mesleğini yapabilecek konuma geldi.

Özel olarak da dersler almış olan Çiğdem Ceylan, spikerlik konusunda derslerini Fulin Arıkan ile Çağatay Gökmen’den almıştır. İlk olarak ekonomi ile ilgili televizyonda sunuculuk yapmaya başlamış ve çok sayıda Ekonomi ile ilgili uzman kişiyi programında ağırlamıştır.

Ekonomi ile ilgili programların ardından spor ile ilgilenmiş ve A Spor-A Haber ekranlarında halen sporla ilgili sabah saatlerindeki programın sunuculuğunu yapmaya devam etmektedir. A Spor ekranlarında Sabah Sporu isimli programı sunan güzel spiker, bu işte gayet başarılı bir kişi olduğunu kanıtladı.

Süper Lig dışında bazı ligleri de takip eden sunucu Çiğdem Ceylan en çok ise İspanya Ligi ve Almanya ligini takip etmektedir. 

ÇİĞDEM CEYLAN INSTAGRAM HESABI (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  Oscar tarihinin unutulmaz kırmızı halı kıyafetleri
Oscar tarihinin unutulmaz kırmızı halı kıyafetleri