Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Aslan Real Madrid'e tek farklı mağlup

A24.com.tr » spor » Aslan Real Madrid'e tek farklı mağlup
Aslan Real Madrid'e tek farklı mağlup

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray sahasında Real Madrid'i konuk etti. Karşılaşmayı Real Madrid, 1-0 kazanırken, gruptaki ilk galibiyetini aldı.

A24 - ÖZEL

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray, Türk Telekom Arena'da İspanyol devi Real Madrid'i ağırladı. Karşılaşmayı konuk ekip 18. dakikada Alman yıldızı Toni Kross'un ayağından gelen golle 1-0 kazandı. Real Madrid bu galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde 3. maçında galibiyetle tanışırken, grupta 4 puanla 2. sıraya yerleşti.

Temsilcimiz, A Grubu'nda daha galibiyetle tanışmazken grupta 1 puan ile son sırada yer alıyor. Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki sıradaki karşılaşması 6 Kasım'da Real Madrid ile İspanya'da oynanacak.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki diğer karşılaşmada ise Paris Saint-Germain, deplasmanda Club Brugge, Kylian Mbappe (3), Mauro Icardi'nin (2) attığı gollerle 5-0 yendi.

GALATASARAY'DA 4 DEĞİŞİKLİK

Fatih Terim, Süper Lig'de 3-2 kazandıkları Sivasspor karşılaşmasının ilk 11'inde oynattığı Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Ömer Bayram ve Emre Mor'a Real Madrid maçının başlangıç kadrosunda görev vermedi. Tecrübeli teknik adam, bu futbolcuların yerine Mariano, Nagatomo, Donk ve Seri'yi oynattı.

Şener Özbayraklı, Ömer Bayram ve Emre Mor, Real Madrid maçında yedekler arasında otururken, Emre Taşdemir kadroya alınmadı.

Müsabakaya Galatasaray, Fernando Muslera, Mariano Filho, Christian Luyindama, Marcao, Yuto Nagatomo, Ryan Donk, Steven Nzonzi, Jean Michael Seri, Younes Belhanda, Ryan Babel ve Florin Andone 11'i ile çıktı.

Sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesinde ise Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Adem Büyük, Selçuk İnan, Ömer Bayram, Sofiane Feghouli ve Emre Mor yer aldı.

FALCAO VE LEMİNA KADRODA YOK

Sarı-kırmızılı takımda Radamel Falcao ile Mario Lemina kadroya alınmadı.

Aşil tendonundan sakatlığı bulunan yıldız golcü Falcao, Süper Lig'deki Gençlerbirliği ve Demir Grup Sivasspor maçlarının ardından Real Madrid müsabakasında da görev yapamadı.

Sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarını kaçıran Lemina ise hafta sonunda takımla çalışmalara başlamasına rağmen antrenman eksiği nedeniyle kadroya dahil edilmedi.

 

 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler