A24.com.tr » medya » Aşk ve Mavi 68. bölüm fragmanı yayınlandı Atv yeni son bölüm

Aşk ve Mavi 68. bölüm fragmanı yayınlandı Atv yeni son bölüm

Aşk ve Mavi 68. bölüm fragmanı yayınlandı Atv yeni son bölüm

ATV ekranlarının sevilen dizisi Aşk ve Mavi, bu hafta yayınlanan 69. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki dizinin gelecek haftaki yeni bölümünde neler olacak? İşte yanıtı...

Ekranların büyük ilgi gören dizilerinden Aşk ve Mavi, 25 Mayıs Cuma akşamı 67. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümdeki heyecan dolu gelişmelerin ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Peki Aşk ve Mavi dizisinin 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ilginç dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemal, Ali'nin banka kasasına koyduğu kaydı ele geçirmeyi başardı, Mavi kaydı izlemeden başka bir kayıtla değiştirmeyi de başardı.

Ali, hastalığını tüm aileden saklamaya devam ederken bir yandan da biyopsi için bir günlüğüne nasıl ortadan kaybolacağının hesaplarını yapmaktadır. Cemal, Ali'nin banka kasasına koyduğu kaydı ele geçirmeyi başarmış, Mavi kaydı izlemeden başka bir kayıtla değiştirmeyi de başarmıştır. Belayı savuşturduğunu düşünen Cemal'i bir sürpriz beklemektedir. Safiye kaydı izlemiş ve Ahmet'i öldüren kişinin Cemal olduğunu öğrenmiş ve bu gerçeği herkese söylemek istemektedir. Cemal için işler iyice zorlaşmıştır. Artık kaderi Safiye'nin iki dudağının arasındadır.

Aşk ve Mavi dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

YORUMLAR
  İlk bakışta yanıltan fotoğraflar (Photoshop yok)
İlk bakışta yanıltan fotoğraflar (Photoshop yok)