A24.com.tr » magazin » Asena Atalay'ın imalı paylaşımları Kanal D'deki işinden etti

Asena Atalay'ın imalı paylaşımları Kanal D'deki işinden etti

Asena Atalay'ın imalı paylaşımları Kanal D'deki işinden etti

Futbolcu Caner Erkin ile olaylı şekilde ayrılan Asena Atalay'ın, eski eşinin baba olacağını öğrendikten sonra yaptığı paylaşımlardan sonra Kanal D'deki işinden kovulduğu iddia edildi.

Sunucu Asena Atalay, Caner Erkin - Şukran Ovalı çiftinin bebek haberinin ardından yaptığı paylaşımlar nedeniyle tepki çekmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D programını sunan Asena Atalay, kanaldaki görevinden ayrıldı.

Atalay'ın yerine programı Çağla Şıkel’in sunacağı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Caner Erkin'in baba olacağını öğrendikten sonra Instagram'da yaptığı paylaşımla gündemde olan Asena Atalay sunuculuğu bırakmaya karar verdi.

Yapımcı Timuçin Güner, sosyal medya hesabından "Magazin D" programının sunucusu Asena Atalay ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Güner açıklamasında "O dönem bu işe ikna etmek 1 ayımı aldı. Şu an 26 yaşında Asena, çok yakınlarının görüp bildiği merhametli ve çok güzel bir kalbi var. O yüzden her şeyden önce arkadaş olduk. 200 bölüm canlı yayın herkese nasip olmaz... Ne kaprisi vardır ne şımarıklığı... Başka işler yapmak istedi şimdilik yuvadan uçtu" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Demet Akalın’da Çağla Şikel’in sunucu olacağını öğrenince sosyal medya hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşıma : ‘Dünyanın alınmış en iyi kararı oh be pazarları kanal D magazini açabileceğiz sonunda hayırlı olsun büyük kanala büyük Çağla Şıkel yakışırdı’ notunu düştü.

 

ASENA ATALAY KİMDİR?

Asena Erkin (Atalay), 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Aslen Antalya'lı ve varlıklı bir turizmci ailenin kızıdır. Kendi otelleri var. Liseyi Denizli'de okudu. Liseden sonra İspanya'ya gitti.

İspanya’da 2,5 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye 2008 yılında döndü. Ankara, Bilkent Üniversitesi’nde İşletme bölümünde okumaya başladı. Bilkent’te öğrenciyken evlenince İstanbul’a geldi okulu dondurdu.

Çocuğu olduktan sonra tekrar okumaya karar verip İstanbul, Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü’nde okumaya başladı.

“Ase88” adında kendi markasını yarattı. WhatsApp’tan ürün satmaya başladı. Ase88 açılımı şöyle: Ase onun adının kısaltılmışı, 88 de Caner’in forma numarası. Ayrıca İstinye’de “Asena 88” adlı bir mağaza açtı.

2013 yılının sonlarında Berkay Şahin, Asena Erkin ile adı birlikte anıldı ancak iddiaları da kesin bir dille yalanladı.

Asena Erkin, Temmuz 2014 ayında Show TV’de iki hafta “Hey Canlı”nın sunucusu Özge Ulusoy’un yerine sunuculuk yaptı.

Asena Erkin (Atalay), 2009 yılında futbolcu Caner Erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 Haziran 2010 tarihinde evlendiler. 25 Nisan 2011 tarihinde Çınar adında bir oğlu oldu.

2016 Ocak ayında eşi Caner Erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir. 29 Ocak 2016 tarihinde boşandılar. Şu an magazin programı sunuculuğu yapıyor.

 

YORUMLAR
  Ömer Halisdemir'in tatbikat fotoğrafları ortaya çıktı
Ömer Halisdemir'in tatbikat fotoğrafları ortaya çıktı