A24.com.tr » dizi haber » Arka Sokalar 486. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 485. Bölüm Özeti (Yeni 13.Sezon) Fragmanı

Arka Sokalar 486. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 485. Bölüm Özeti (Yeni 13.Sezon) Fragmanı

Arka Sokalar 486. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 485. Bölüm Özeti (Yeni 13.Sezon) Fragmanı

Sezon finali sonrasında arka sokakalrın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu işte Arka Sokaklar dizisinin merak edilen sorularının cevapları...

 Arka Sokaklar 486. Bölüm Özeti (Yeni 13.Sezon) Fragmanı ile yeni sezonda da kaldığı yerden devam edecek. Her bölümü ile sevilen ve oldukça yüksek izlenme oranları ile izleyicinin gönlünde taht kuran dizide yeni sezonda giren ve diziden çıkan bir çok oyuncu olacağını öğrendik. Yeni 13. sezon glişmelerini buradan yazacağız..

Arka Sokaklar 486. Bölüm Özeti (Yeni 13.Sezon) Fragmanında neler olacak? Kazım, Seyit’in konağındadır. Halil ise Kazım’ın varlığından rahatsızdır, ona güvenmemektedir. Kazım’dan güvenilirliğini kanıtlaması için bir mülteciyi öldürmelerini ister. Kazım bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Arka Sokaklar 486. Bölüm Özetinde Şanlı, dışardaki bir adama şifreli olarak Ebru ve Can’ın öldürülmesi emrini verir. Can ve Ebru koruma evindedir. Can’ın ufacık bir hatası sonrası adamlar koruma evinin yerini bulur. Ebru ve Can’ın hayatı tehlikededir.

Hakan, Aylin’in Taner’le olmasından rahatsız olmuş ve inat olsun diye Arzu’yla yakınlaşmıştır. Aylin’in, Taner’e vereceği yanıt, Hakan’ın hiç beklemediği biçimdedir. Arka Sokaklar 486. Bölüm Özeti (Yeni 13.Sezon) Fragmanı ile Eylül sonunda kanal D de devam edecek

Hüsnü için ameliyat günü gelip çatar. Rıza Baba artık durumu tüm ekibe söyler. Hüsnü’nün morale ihtiyacı vardır. Hüsnü konvoy halinde evden alınıp hastaneye götürülür. Bu sırada Metin’de Asiye’yi hastaneye kaldırır, Asiye’nin doğuma girmesi gerekmektedir. Hüsnü’ye moral vermek Mesut’a düşer. Bir yanda Hüsnü’nün bir yanda da Asiye’nin ameliyatı devam etmektedir.

 

YORUMLAR
  Ülkelere göre yatak odaları
Ülkelere göre yatak odaları