A24.com.tr » dizi haber » Arka Sokaklar 458. bölüm fragmanı - Yeni son bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 458. bölüm fragmanı - Yeni son bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 458. bölüm fragmanı - Yeni son bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yayınlanan 457. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? Son bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisi bu akşamki bölümüyle izleyicilere yine heyecan dolu anlar yaşattı. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölümle ilgili detaylar...

Dizinin yayınlanan son bölümünde Kerem ve Fulya, AVM’de esrarengiz bir adamla karşılaştı. Adam peşlerinden koştu ve Kerem’in gırtlağına yapıştı. Son bölümün bitmesinin ardından dizinin sevenleri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. 

Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz paylaşılmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

SON BÖLÜM GELİŞMELERİ

Rızalar operasyona dahil olur. Semra’dan, Hüsnü ve Mesut’un yerini öğrenmeye çalışırlar. Ekip, mekana baskın yapmak için hazırlıklara başlar.

Kerem ve Fulya, AVM’de esrarengiz bir adamla karşılaşır. Adam peşlerinden koşar ve Kerem’in gırtlağına yapışır. Adamın kim olduğu ile ilgili sonradan öğreneceğimiz gerçek şaşırtıcı olacaktır. Adam, Fulya’nın peşine düşer. Kerem üzerinden Fulya’ya ulaşmanın yollarını arar. Kız korkulu anlar yaşamaktadır.

Reyhan ve Doğan, çocukları Ayşegül için bir arada olan çifttir. Doğan işe gitmiştir ve silahlı adamlar annesinin yanından Ayşegül’ü kaçırır. Akşam kadına bir telefon gelir. Reyhan, Çınar Demir davasında hakimdir. Dava hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanmıştır. Rıza Baba şüphelenir ve Reyhan’dan bilgi alabilmek için yanına gider. Reyhan, mesleği ve kızı arasında bir seçim yapmak zorundadır.

YORUMLAR
  Sen Anlat Karadeniz dizisinde akılalmaz hata!
Sen Anlat Karadeniz dizisinde akılalmaz hata!