A24.com.tr » eğitim » AÖF 3 ders sınav giriş belgesi

AÖF 3 ders sınav giriş belgesi

AÖF 3 ders sınav giriş belgesi

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 3 ders sınavının giriş belgesi nasıl alınır? Giriş belgeleri açıklandı mı? Giriş belgesi görüntüleme ekranı!

21 Temmuz günü gerçekleştirilecek olan AÖF 3 ders sınavının giriş belgesi nasıl alınır? Öğrencilerin gireceği sınav için giriş belgeleri yayınlandı. Peki giriş belgesi nereden görüntülenir? İşte merak edilen haberin bütün detayları ve ortaya çıkan bilgileri...

AÖF resmi duyurusu:

Öğrencilerimiz üç ders sınavına gireceği sınav ilini, 20-21-22 Haziran 2018 tarihlerinde T.C. kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile http://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 0850 200 46 10 nolu Açıköğretim Etkileşim Merkezini arayarak değiştirebilirler. Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.

*Büro otomasyonunda ve öğrenci sayfasında üç ders sınavı ile ilgili “Üç Ders Sınavı” arayüzü 20-21-22 Haziran 2018 tarihlerinde açılacaktır. Öğrencilerin sınava girecekleri sınav merkezleri görülmekte olup sınav merkezi değişikliği isteyen öğrencilerin değişiklikleri bu sayfadan yapılabilecektir. Bu linke sadece üç ders sınav hakkı olan öğrenciler yüklenmiştir. Sınav hakkı olmayan öğrenciler için bu link, uyarı vermektedir. Bu linkten yapılacak sınav merkezi değişiklikleri sadece üç ders sınavı için geçerli olacaktır. Ayrıca, büro otomasyonu “Bilgi Değişikliği” linkinden yapılan sınav merkezi değişiklikleri, üç ders sınavı sınav merkezini etkilemeyecektir.

3 DERS SINAVI NEDİR

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı, en fazla üç dersten başarısız olup bu dersleri başarması durumunda mezun olabilecek öğrencilere bahar dönemi dönem sonu sınavlarından sonra üç ders sınav hakkı tanıyor. Başarı notu, sınav uygulanan her bir ders için dönem içi notları ile "Üç Ders Sınavı" notunun yüzdelik oranları dikkate alınarak belirlenir.

YORUMLAR
  Nusret şovunu bu sefer Dr. Mehmet Öz'ün programında yaptı
Nusret şovunu bu sefer Dr. Mehmet Öz'ün programında yaptı