A24.com.tr » eğitim » AÖF 2018 final sınavı ne zaman - Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınav tarihleri değişti - Anadolu Üniversitesi

AÖF 2018 final sınavı ne zaman - Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınav tarihleri değişti - Anadolu Üniversitesi

AÖF 2018 final sınavı ne zaman - Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınav tarihleri değişti - Anadolu Üniversitesi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinde 2017-2018 yılı bahar dönemi final sınavlarının tarihi değişti. Peki AÖF final sınavları ne zaman yapılacak?

Binlerce açıköğretim öğrencisi bahar dönemi sınav tarihlerini merakla bekliyordu. Anadolu Üniversitesi'nden yapılan duyuruya göre sınav tarihlerinde değişiklik yapıldı. Peki AÖF 2018 bahar dönemi final sınav tarihleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin 2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi dönem sonu sınavları yapılan değişiklikle 26-27 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

AÜ'den yapılan yazılı açıklamada, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı ve ilk defa gerçekleştirilecek Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları Sınav tarihlerinin, Milli Eğitim Bakanlığınca 2-3 Haziran olarak yeniden belirlendiği kaydedildi.

Bu nedenle 2-3 Haziran'da yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 öğretim yılı bahar dönemi dönem sonu sınavlarının 26-27 Mayıs'ta gerçekleştirilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi. 

YORUMLAR
  Sıcak havalarda hararet gideren 8 besin
Sıcak havalarda hararet gideren 8 besin