A24.com.tr » yaşam » Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi göz altına alındı

Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi göz altına alındı

Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi göz altına alındı

Uyuşturucu ile mücadele ekipleri tarafından Antalya Manavgat'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 5 zanlı göz altına alındı.

Antalya'da Uyuşturucu ile mücadele ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine Manavgat ilçesine operasyon düzenledi ve operasyon sonucunda 5 kişiyi kıskıvrak yakaladı.

Antalya'ya bağlı Manavgat ilçesinde uyuşturucuyla mücadele ekipleri, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek yaptığı takibat sonucunda gerçekleştirilen operasyonda bir araçta bulunan 5 kişi gözaltına alındı. Operasyonda belirlenen araç durdurularak içinde bulunan 5 kişi gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu bulundu.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek yaptığı operasyonda, Demokrasi Bulvarında yapılan kontrolde şüphelenilen bir araç durduruldu. Araçta bulunan 5 kişinin üzerine ve araçta yapılan aramada uyuşturucu bulundu. Yapılan aramada 5 gram eroin, 5 adet madde bağımlılığı tedavisinde kullanılan hap, 1 adet enjektör ve 90 lira ele geçirildi. Zanlılar sorgulanmaları için emniyete götürüldü.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından, gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü hakkında 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma ve bulundurma' suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Diğer 2 şüpheli ise 'kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak, uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti' suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Alanya Cezaevi'ne götürüldü.

YORUMLAR
  İşte Milli futbolcuların aldıkları primler!
İşte Milli futbolcuların aldıkları primler!