Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulübü, basketbol 1.liginde

A24.com.tr » spor » Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulübü, basketbol 1.liginde
Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulübü, basketbol 1.liginde

Türkiye İşitme Engelliler Basketbol 1.liginde yer alacak olan Ankara Anadolu Sağırlar Basketbol takımı, sponsor desteği bekliyor.

29 Nisan 2018 tarihinde 1. Lig maçları başlıyor. Kulüp Başkanı Bülent Tekin Ankara’da yeterli desteği göremediklerini söyleyerek, takıma kimsenin sahip çıkmadığını ve sponsor aradıklarını ifade etti. Kulüp Genel Sekreteri Caner Doğan ise takımın maddi açıdan sıkıntıda olduğunu ve çıkmaza girdiğini belirtti.

Kulüp Başkanı Bülent Tekin “Bizler İşitme Engelli gençler olarak, 01.02.2018 tarihinde yasal işlemleri tamamlayarak Ankara Anadolu Sağırlar(İşitme Engelliler) Spor Kulübü Derneğini kurduk. Ankara Anadolu İşitme Engelliler Basketbol takımı 04.03.2018 tarihinde Adana’da rakip takım Batman ile karşı karşıya geldi. Batman'dan 11 oyuncu geldi. Ancak 4 oyuncunun lisanslı, diğerlerinin lisanssız olması nedeniyle, biz hükmen galip olduk ve 1. Lige yükseldik. Destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.”

Kulüp Başkanı Bülent Tekin “Ankara’da ne yazık ki çocuklarımızın değeri bilinmiyor. Çok yetenekli ve gelecek vadeden bir takımız. Ankara gibi bir ilde bize sahip çıkacak sponsor bulamıyoruz. Bu konuda şehrimizin önde gelenlerinin desteğine ihtiyacımız var’ şeklinde konuştu.

‘Bizim Beklentimiz Sadece Para Değil’

Kulüp Genel Sekrekeri Caner Doğan ise şehrin önde gelenleriyle çok kez görüşmek istediklerini, ancak çoğu kez kapıların kendilerine kapandığından yakınarak ‘Biz kulüp olarak ağırlıklı olarak basketbola önem veriyoruz. İşitme Engelli çocuklarımızın verdiği bu mücadele görmezden gelinmesin ve sahip çıkılsın. Beklentimiz sadece para değil. Yeter ki bu başarılı çocuklar yaptıkları işlerin değer gördüğüne inansın; ikna olsun. Bizim derdimiz bu. Biz bu noktalara sevgi ve saygımız ile geldik. Ancak şuan ki ortamda takımımızı ayakta tutmak için maddi açıdan çok ciddi desteğe ihtiyacımız var’ dedi.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler