Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Andone resmen Galatasaray'da! İşte maliyeti...

A24.com.tr » galatasaray » Andone resmen Galatasaray'da! İşte maliyeti...
Andone resmen Galatasaray'da! İşte maliyeti...

Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton'da forma giyen Rumen golcü Florin Andone'yi kiralık olarak transfer ettiğini duyurdu.

Galatasaray, Florin Andone transferini resmen açıkladı.

Galatasaray, Florin Andone'yi Brighton'dan 1 yıllığına kiraladığını duyurdu. Sarı kırmızılılar, Andone için 700 bin Euro kiralama ücreti ödeyecek. Rumen forvet, yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret kazanacak.

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;

"Profesyonel Futbolcu Florin Andone ve Kulübü Brighton & Hove Albion FC ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 700.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 2.500.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir."

"BURADA OLDUĞUM İÇİN GURURLUYUM"

Florin Andone, imza sonrası Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

"Buraya gelmeden önce İstanbul, ülke ve Galatasaray hakkında çok şey duydum. Burayı hem çok merak ediyorum hem de burada olduğum için çok mutluyum. Çok heyecanlıyım, bir an önce antrenmanlara başlayıp yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için can atıyorum. Burasının benim kariyerim için çok önemli bir adım olduğunu düşünüyorum bu yüzden çok heyecanlı ve mutluyum.

Aslında ilginç bir süreç oldu, Galatasaray’ın beni daha önceden istediğini biliyordum. Üç, dört yıl önce Galatasaray’ın ilgisi vardı. Süreç çok hızlı gelişti, iki gün içerisinde her şey bitti. Burada olduğum için çok gururluyum. Ulusal basında da burada oynamam için baskı olduğunu da söyleyebilirim. Kariyerimin yeni sayfasında benim için çok önemli bir adım olduğunu düşünüyorum.

Fatih Terim çok büyük bir efsane, onunla çalışacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Buraya gelmeden önce Deportivo’dan takım arkadaşım Emre Çolak ile konuştum. O bana kulüp, stat ve taraftarlar hakkında her konuda güzel şeyler söyledi. Benim kararımda önemli bir faktör oldu. Yine söylüyorum burada olmak benim için çok özel. Böyle büyük bir camianın parçası olmak daha önce yaşamadığım bir şeydi. Bunun için çok heyecanlıyım. Bir an önce oynamak için can atıyorum, benden ne istenirse onu yapacağım. Bir an önce başlamak istiyorum." 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler