A24.com.tr » politika » AK Parti'nin Diyarbakır toplantısında kavga çıktı

AK Parti'nin Diyarbakır toplantısında kavga çıktı

AK Parti'nin Diyarbakır toplantısında kavga çıktı

AK Parti Diyarbakır aday tanıtım toplantısında aynı partililer tarafından atılan sloganlar yüzünden kavga çıktı. Toplantıya Mehdi Eker ve Numan Kurtulmuş'da katılmıştı.

Diyarbakır'da, AK Parti Diyarbakır İl Örgütü milletvekili aday tanıtım toplantısı geçekleştirildi. Toplantıya Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehdi Eker'de katıldı.

Toplantının ilerleyen kısımlarında AK Partili iki kol arasında sözlü tartışma çıktıç Tartışma kavgaya döndü. Olaya polis müdahale etti. Numan Kurtulmuş'u salondan polisler çıkardı.

HER ŞEY MEHDİ EKER KONUŞURKEN BAŞLADI

Tanıtım toplantısı sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker konuşurken, Bismil Gençlik Kolları üyesi bir grup tezahürat yaptı. Buna tepki gösteren İl Gençlik Kolları üyesi bir grup, "İlçelerin değil, genel slogan atın" şeklinde uyarıda bulundu. Slogan atma yüzünden İl Gençlik ile Bismil İlçe Gençlik kolları üyeleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında kavga çıktı.

NUMAN KURTULMUŞ'U POLİSLER ÇIKARDI

Kavganın çıktığı salona gelen polis grupları ayırmaya çalıştı. Arbede sırasında bazı polisler de etkilendi. Aday tanıtım toplantısı sırasında çıkan kavganın nedenine dair herhangi bir açıklama yapılmazken Numan Kurtulmuş'un salondan korumalar ve polis eşliğinde çıkarıldığı öğrenildi.

3 PARTİLİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, kavgaya karışan 3 partiliyi gözaltına aldı. Ancak daha sonra partililerin devreye girmesiyle gözaltına alınan kişiler serbest bırakıldı

YORUMLAR
  1961 yapımı Tenten filminde görebileceğiniz şahane 18 İstanbul manzarası
1961 yapımı Tenten filminde görebileceğiniz şahane 18 İstanbul manzarası