A24.com.tr » politika » AK Parti ile Büyük Büyük Birlik Partisi ittifak mı yapacak?

AK Parti ile Büyük Büyük Birlik Partisi ittifak mı yapacak?

AK Parti ile Büyük Büyük Birlik Partisi ittifak mı yapacak?

AK Parti ile Büyük Birlik Partisi yetkililerinin bugün bir araya gelecek olması Ankara kulislerini hareketlendirdi. Peki AK Parti ile Büyük Birlik Partisi ittifak mı yapacak?

Muhalefet cephesinde CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi arasında ittifak görüşmeleri sürerken, iktidar partisi AK Parti ile Büyük Birlik Partisi temsilcilerinin bugün gerçekleştireceği görüşme Ankara kulislerini hızlandırdı.

AKP Sözcüsü Mahir Ünal genel merkezde canlı olarak yaptığı açıklamada BBP yetkilileriyle bir araya geleceklerini söyledi. AK Parti ile Büyük Birlik Partisi ittifak mı yapacak?

AK PARTİ MKYK DA TOPLANDI

AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantı, saat 15.30'da başladı. Toplantıda, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine ilişkin sürecin ele alınması planlanıyor.

SEÇİM MANİFESTOSU DEĞERLENDİRİLECEK

Bu kapsamda miting programları ve milletvekili aday adaylarına yönelik temayül yoklamalarının görüşülmesi beklenen toplantıda, 6 Mayıs'ta yapılacak AK Parti İstanbul İl Kongresinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı partinin seçim manifestosunun da değerlendirileceği öğrenildi. 

YORUMLAR
  En komik whatsapp konuşmaları
En komik whatsapp konuşmaları