A24.com.tr » medya » Ahmet Hakan'ın Yıldırım Demirören'le ilgili Tweet'i alay konusu oldu!

Ahmet Hakan'ın Yıldırım Demirören'le ilgili Tweet'i alay konusu oldu!

Ahmet Hakan'ın Yıldırım Demirören'le ilgili Tweet'i alay konusu oldu!

Geçtiğimiz saatler Doğan Medya'nın, Yıldırım Demirören'e satılması medya gündemine oturmuştu. Yeni çıkan bir detaya göre, Ahmet Hakan'ın yıllar önce Yıldırım Demirören için tweet attığı ortaya çıktı.

21 Mart 2018 Medya sektörü için tarihi bir gün. Aydın Doğan'a ait olan Doğan Medya, Yıldırım Demirören'e satıldı. Yani bundan böyle Kanal D, CNN Türk, Hürriyet gibi ünlü medya kanallarınnı yer aldığı Doğan Medya Yıldırım Demirören'e ait olacak. Konuya ilişkin tartışmalar ve haberler süre dursun, yeni bir detay geçtiğimiz dakikalarda ortaya çıktı.

Ortaya çıkan detaya göre Kanal D'nin Akşam Haberleri sunucusu, gazeteci Ahmet Hakan'ın 12 Eylül 2009 yılında "Yıldırım Demirören istifa..." diye bir Tweet attığı belirlendi. Attığı bu Tweet kullanıcılar tarafından dakikalar önce ortaya çıkarıldı ve atmış olduğu Tweet'in altına konuya ilişkin bir çok espiri geldi. Kimileri komik içerikli GİF ve fotoğraflar paylaşırken kimileri sözleri ile Ahmet Hakan'ın Tweet'iyle alay etti.

Ahmet Hakan'ın atmış olduğu Tweet'i aşağıdan görebilirsiniz. Konuyla ilgili detaylar geldikçe sizleri bilgielndireceğiz.

YORUMLAR
  Çiğ fındıkla gelen 10 fayda! (Kavrulmuş fındık yemeyin!)
Çiğ fındıkla gelen 10 fayda! (Kavrulmuş fındık yemeyin!)