A24.com.tr » magazin » Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında nereli? Survivor Allstar 2018

Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında nereli? Survivor Allstar 2018

Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında nereli? Survivor Allstar 2018

Acun Ilıcalı, önümüzdeki yıl ekrana gelecek Survivor All Star'ın kadrosundaki 3 ismi daha açıkladı. Geçen yıl şampiyonluğu finalde kaybeden Adem Kılıççı, yeniden finale kaldı.

Survivor 2017'deki karakteri ve performansıyla izleyenlerin gönlünde taht kuran milli boksör Adem Kılıççı, yeniden adaya gidiyor.

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yarışmaya katılacak 3 ismi duyurdu. O isimlerden biri de geçen yılın dikkat çeken ismi ve gönüllerin şampiyonu Adem Kılıççı oldu.

İşte Adem Kılıççı hakkında merak edilenler...

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

5 Mart 1986 tarihinde Ağrı’da dünyaya geldi. İstanbul’da yer alan Fenerbahçe Boks şubesinde hala kariyerini devam ettirmektedir. Başarılı sporcu, Adem Kılıççı, kariyeri boyunca göstermiş olduğu üstün performans sayesinde pek çok madalya kazandı. 2004 yılında gerçekleştirilmiş olan Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışıp gümüş madalyanın sahibi oldu. 2008 yılında yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile yenildi. İngiliz boksör ile yaptığı mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 yılı Yaz Olimpiyatları’na da veda etti.

İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrıldı. Türk boksör Adem Kılıççı, 2014-2015 döneminde Dünya Boks Federasyonu tarafından düzenlenen APB Profesyonel Boks Ligi dünya şampiyonu oldu. Rio’da düzenlenecek olan olimpiyatlar için de katılma hakkı kazanan Adem Kılıççı, kanında yasaklı madde tespit edildiği için Rio’da düzenlenecek olan yarışmalara katılamadı

Survivor’da başarılı bir performans gösteren Adem Kılıççı, yarışmadan sonra Boksun Yıldızları’nda sunuculuk yaptı.

YORUMLAR
  Mısırın faydaları
Mısırın faydaları