A24.com.tr » eğitim » Adalet Bakanlığı sınav soru ve cevapları - 2017 Adli Yargı soru ve cevap kağıdı ÖSYM

Adalet Bakanlığı sınav soru ve cevapları - 2017 Adli Yargı soru ve cevap kağıdı ÖSYM

Adalet Bakanlığı sınav soru ve cevapları - 2017 Adli Yargı soru ve cevap kağıdı ÖSYM

3 Haziran 2017 tarihinde yapılan Adalet Bakanlığı Adli Yargı Sınavları için sorular ve cevap kağıdı sınava girenlerin erişimine açıldı. Sınava girenler soru ve cevaplarını nasıl görebilir?

 Adalet Bakanlığı Adli Yargı Sınavları soru ve cevapları erişime açıldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 3 Haziran 2017 tarihinde yapılan Adalet Bakanlığı Adli Yargı Sınavları için sorular ve cevap kağıdı erişime açıldı. Peki Adalet Bakanlığı Sınavı soru ve cevapları nasıl öğrenilir?

ADALET BAKANLIĞI ADLİ YARGI SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI

ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapılan duyuruyla birlikte Adalet Bakanlığı Adli Yargı Sınavı soru ve cevaplarının erişime açıldığı bildirildi. Sınav soru ve ecvaplarını öğrenmek isteyen adaylar, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi olan AİS'e T.C. Kimlik No ve şifreleriyle giriş yapacak ve sınav soru ve cevaplarını görebilecek.

SORU VE CEVAPLAR İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 29 Haziran 2017 tarihinde saat 11:30’dan itibaren 10 gün süreyle erişime açıldığı açıklandı.

Ayrıca adaylar, aday cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede sorunun bulunduğu sayfayı, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebileceklerdir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir.

YORUMLAR
  Türk Halk Müziği'nin yeşil gözlü kraliçesi Nuray Hafiftaş'ın ölümü ünlü isimleri yasa boğdu
Türk Halk Müziği'nin yeşil gözlü kraliçesi Nuray Hafiftaş'ın ölümü ünlü isimleri yasa boğdu