Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Abdurrahim Albayrak'ın maç yorumu taraftarı çileden çıkardı

A24.com.tr » galatasaray » Abdurrahim Albayrak'ın maç yorumu taraftarı çileden çıkardı
Abdurrahim Albayrak'ın maç yorumu taraftarı çileden çıkardı

Porto yenilgisinden sonra yaptığı açıklamayla tepki çeken Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, bu kez de berabere biten Başakşehir maçı sonundaki açıklamalarıyla taraftarları isyan ettirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda lider Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da puan kayıpları devam etti. Son dönemdeki kötü performansıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de zirve yarışı adına büyük önem taşıyan maçtan bir puan alabildi.

Galatasaray, Süper Lig'deki son 8 karşılaşmasının sadece birini kazandı. Sarı-kırmızılılar bu müsabakalarda 8 puan toplarken 16 puan yitirirken Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı son 13 karşılaşmada 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak maç sonrasında açıklamalar yaptı. Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Berabere kaldık ve aradaki puan farkını koruduk. Onyekuru'yla da son dakikalarda bir pozisyondan yararlanamadık. Bir maçımız kaldı. Ona hazırlanıp, ocak ayında yapılanmaya gideceğiz."

Porto maçı sonrasındaki açıklamalarıyla ilgili soruya Albayrak şöyle konuştu:

"Ben bu maçı düşünerek, içerideki atmosferi söyledim. Hoca da ben de oyuncuları tebrik ettik. Bunu farklı noktalara çektiler, canları sağ olsun. Bizim bütün gayemiz bu maça takımı hazırlamak içindi.

Ben bu kulüpte 5 yıl görev yaptım 5'inde de şampiyonluk yaşadım. Bu 6. yıl, bunda da şampiyon olacağız Allah'ın izniyle. O zaman bu konuşanlar üzülecek."

TARAFTARLARDAN TEPKİ YAĞDI

Albayrak'ın "Puan farkını koruduk" şeklindeki sözleri hem sosyal medyada taraftarlar tarafından hem de spor yorumcuları tarafından büyük eleştiri topladı.

Galatasaray'ın beraberlikten memnun olamayacağını vurgulayan taraftarlar sosyal medyadaki paylaşımlarında, Abdurrahim Albayrak'ın bir daha konuşturulmamasını istedi.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler