A24.com.tr » ajanda » 8 HAZİRAN MARMARA DENİZİ GÜNÜ KUTLANACAK

8 HAZİRAN MARMARA DENİZİ GÜNÜ KUTLANACAK

8 HAZİRAN MARMARA DENİZİ GÜNÜ KUTLANACAK

8 Haziran Marmara Denizi Günü, Marmara Denizi’nin tüm kıyı illerinde etkinliklerle kutlanacak.

5 Haziran Dünya Çevre Günü ile başlayan Türkiye Çevre Haftası’nın bir parçası olarak 8 Haziran Marmara Denizi Günü, Marmara Denizi’nin tüm kıyı illerinde etkinliklerle kutlanacak.

Dalgıçlarla dip temizliğinden öğrencilerle sahil temizliğine, atıksız yürüyüşten sergilere MBB üyesi belediyelerce birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

Marmara Denizi’ni sağlığına kavuşturma misyonuyla oluşturulan Stratejik Plan kapsamında geçtiğimiz yıl #MarmaraHepimizin adıyla başlatılan dünyanın en büyük deniz seferberliğinin yıldönümü 8 Haziran, Marmara Denizi Günü olarak birlik ve beraberlik vurgusuyla kutlanacak. Bütünleşik bir kampanya çalışması kapsamında Marmara Bölgesi genelinde #MarmaraHepimizin #BirlikteTemizTutalım etiketleri ile İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ gibi Marmara Denizi’ne kıyısı olan illerde gerçekleştirilecek etkinliklerin yanı sıra denize kıyısı olmayan illerde de çeşitli farkındalık etkinlikleri düzenlenecek.

Kuruluş amaçları arasında Marmara Denizi'ni korumak olan Marmara Belediyeler Birliğinin çatısında toplanan tüm bu etkinliklere harita üzerinden ulaşılabilir.

YORUMLAR
  Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu (Dizide kim kimdir?)
Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu (Dizide kim kimdir?)