A24.com.tr » ajanda » 5 şubat 2017 Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur'a kim geldi?

5 şubat 2017 Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur'a kim geldi?

5 şubat 2017 Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur'a kim geldi?

Kısmetse Olur 5 şubat pazar haftanın finalinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Kısmetse Olur'a bu hafta bir gelin ve bir damat adayı eve veda etti. Yeni gelen damat ve gelin adaylarının kimdir?

 Kısmetse Olur'da alışılagelmiş eleme gecelerinin aksine farklı bir haftanın finali gerçekleşti. Kısmetse Olur'da eve iki isim birden veda edince kıs süreli bir şok yaşandı. 

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ? 

Kısmetse Olur haftanın finalindeki oylamada birinciler Sibel ve Gökhan Sara olurken, koruma altına alınan isimler Onur ile Aycan olarak duyuruldu. 5 Şubat elemesinde kızlar evi elenmesi için Barış ismini çıkarırken gelinler evi de Gamze'nin adını verdi. Barış ve Gamze’nin eleme potasında olması gelin ve damat adaylarını çok üzdü. Seda Akgül’ün açtığı zarftan çıkan isimse herkesi şok etti. Kısmetse Olur haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim hem gelin adayı hem de damat adayı oldu. Barış ve Gamze bu hafta elenen isimlerdi.

Kısmetse Olur Barış Gülbetekin kimdir

Kısmetse Olur evine 14 Aralık 2016 tarihinde giren Barış Gülbetekin kasaplık yapıyor. 28 yaşında olan Barış Gülbetekin aslen Iğdırlı. 13 yaşına kadar Iğdır’da yaşayan Barış Gülbetekin Turizm ve İşletmecilik eğitimi almış.

Kısmetse Olur evinden elenen Gamze Taşkın kimdir?

Kısmetse Olur evine Ayça Ekin Beğen'in elenmesinin ardından giren Gamze Taşkın, 25 yaşında. Diş hekimi asistanı olan Gamze Taşkın aslen Sakaryalı.

KISMETSE OLUR 50. BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR
  Minik Alperen'i ölüme götüren skandalın görüntüleri ortaya çıktı
Minik Alperen'i ölüme götüren skandalın görüntüleri ortaya çıktı