A24.com.tr » yaşam » 5 kişiyi öldürdükten sonra intihara kalkıştı - Adıyaman haberleri

5 kişiyi öldürdükten sonra intihara kalkıştı - Adıyaman haberleri

5 kişiyi öldürdükten sonra intihara kalkıştı - Adıyaman haberleri

Adıyaman'da kimliği henüz açıklamayan bir şahıs ağabeyi, babasını, annesi, yengesini ve 2 yeğenini öldürdükten sonra intihara kalkıştı.

Adıyaman'da yaşanan aile faciasında 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi. Edinilen ilk bilgilere göre Salih Albay isimli vatandaş, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı anne, baba, ağabeyi, yengesi ve 2 yeğenini öldürdü.

ARAZİ PAYLAŞIMI NEDENİYLE AİLESİNDEN 5 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir şahıs, ailesinden 5 kişiyi öldürdü. Şahıs ardından da intihar girişiminde bulundu. Eğerli köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle sorun yaşadığı ailesine ateş açan Salih Albay; babasını, ağabeyini, yengesini ve 2 yeğenini öldürdü.

İNTİHARA KALKIŞTI ÇENESİNDEN VURULDU

Şahıs daha sonra aynı silahla kendisini çenesinden vurdu. Ağır yaralanan Salih Albay, önce Besni Devlet Hastanesine, ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KÖYDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Köy sakinlerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Salih A.'nın vurduğu babası, ağabeyi, yengesi ve 2 yeğeninin yaşamlarını yitirdiğini belirledi. 5 kişinin ölümüne yol açtıktan sonra intihara teşebbüs ederek ağır yaralanan Salih A. ise hastaneye kaldırıldı.

Köyde geniş güvenlik önlemi alan jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

AYDIN'DA DAMAT DEHŞET SAÇMIŞ 5 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP 4 KİŞİYİ DE YARALAMIŞTI

Aydın'da da önceki akşam 51 yaşındaki Mustafa Duran adlı şahıs, boşanma davası açan eşinin yaşadığı evi 2 pompalı tüfekle basıp, sofrada yemek yiyen 5 kişiyi öldürmüş, eşi ve kızıyla birlikte 4 kişiyi de yaralamıştı.

YORUMLAR
  Time Dergisi 2017'nin en iyi karakterleri seçti
Time Dergisi 2017'nin en iyi karakterleri seçti