A24.com.tr » teknoloji » 4 inçlik iPhone geliyor

4 inçlik iPhone geliyor

4 inçlik iPhone geliyor

Kullanıcılardan gelen talebi değerlendirmeye hazırlanan Apple, 4 inçlik akıllı telefon piyasaya sürmek için hazırlık yapıyor.

Kullanıcıların iPhone'dan ısrarla istediği küçük ekranlı akıllı telefon talebini kabul etmeyi düşünüyor. 3 yıl önce çıkardıkları iPhone SE modelini yenilemeyi düşünüyorlar. 4 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan telefonun piyasaya çıkacağına dair iddialar ortaya çıkıyordu.

4 inçlik bir ekranın günümüz şartlarında yeterliliği ayrı bir tartışma konusu. Ancak, ortaya çıkan yeni bir raporda Apple’ın aslında iPhone XE olarak adlandıracağı yeni bir telefon üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor.

iPhone 8‘den bu yana kullanılan cam arka yüzeyin yerini standart alüminyum kasa alacak. Apple A12 Bionic’den güç alan telefon arka tarafında 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyaframa sahip kamera bulunduracağı belirtiliyor.

Bunun yanı sıra Apple’ın bu telefonu Foxconn’un Hindistan tesislerinde üreteceği iddia ediliyor. Eğer raporda yer alan bilgiler doğruysa, önümüzdeki dönemde iPhone XE hakkında çok daha fazla detayın ortaya çıktığını göreceğiz.


 

YORUMLAR
  Şeyma Subaşı'nın düğün maliyeti ne kadar?
Şeyma Subaşı'nın düğün maliyeti ne kadar?