A24.com.tr » yaşam » 3600 ek gösterge ne zaman Meclis'e gelecek? Son durum ne?

3600 ek gösterge ne zaman Meclis'e gelecek? Son durum ne?

3600 ek gösterge ne zaman Meclis'e gelecek? Son durum ne?

3600 ek gösterge ile ilgili kamu personelinin bekleyişi devam ediyor. TBMM’nin açılmasıyla birlikte yüz binlerce memurun beklentileri iyice arttı.

 3600 ek gösterge konusunda gelişmeler, yüz binlerce kişi tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Herkesin beklentisi Meclis'in açılışıyla birlikte yasanın geçmesi... Peki konu hakkındaki açıklamalar ne şekilde?

AK PARTİ'DEN 3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, Büro Memur-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Mücahit Sami Uçar ve beraberindeki sendika üyeleri, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlık alanını yakından takip ettiğini belirten Sürekli, "Sağlık alanını çok iyi biliyorum. Geçtiğimiz dönemde de birçok çalışma yapmış ve önemli bir yol almıştık. O çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarımız iki boyutlu olarak devam edecek. Bunlardan biri, sizlerin içinde hizmet ürettiğiniz mekanlar için yatırım yapmak, diğeri ise özlük hakları, sosyal haklar üzerine yoğunlaşmak. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğim. Gündemde olduğu için 3600 ek göstergeden bahsetmek istiyorum; ‘AK Parti dediğini yapar’, ben en kısa sürede 3600 ek göstergenin hayata geçeceğine inanıyorum. Bunun dışında nöbetle ilgili konular, döner sermaye payları, yıpranma payı gibi hususların da Ankara’ya aktarılması yönünde gerek başkan yardımcılarımız gerekse de milletvekillerimiz nezdinde sizlere destek vereceğiz’ dedi.

YORUMLAR
  Yeşilçam klasikleri ve dizi setlerinden hiç görmediğimiz kareler...
Yeşilçam klasikleri ve dizi setlerinden hiç görmediğimiz kareler...