A24.com.tr » yaşam » 2019 yılbaşında hava nasıl olacak | 31 Aralık - 1 Ocak İstanbul hava durumu

2019 yılbaşında hava nasıl olacak | 31 Aralık - 1 Ocak İstanbul hava durumu

2019 yılbaşında hava nasıl olacak | 31 Aralık - 1 Ocak İstanbul hava durumu

2019 yılına sayılı günler kala en çok merak edilen konulardan birisi hava durumu oldu. Peki yılbaşı gecesi İstanbul'da hava nasıl olacak yağmur ya da kar yağacak mı?

Yılbaşı için etkinlik planları yapan vatandaşlar bir yandan da havanın nasıl olacağını araştırıyor. Peki 2019 yılbaşı gecesi İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için 28 Aralık ila 1 Ocak arasında sıcaklık-gökyüzü-rüzgar değerlerini açıkladı. Marmara Bölgesi güney bölgesi dahil birçok ilde kar yağışı gözlemlenirken, İstanbul kar yağışı üzerinden beklenen açıklama kurum tarafından yapılmıyor.

Meteoroloji'nin önceki açıklamalarına göre İstanbul'da kar yağmamasının sebebi "ısı hava adacıkları"nın olmasından ötürü. Beş günlük verilere bakıldığında genel olarak gökyüzü kapalı ve yağmurlu geçmesi bekleniliyor.

İSTANBUL'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

28 Aralık Cuma: İstanbul'da Cuma günü gökyüzü kapalı olurken yağmur beklenmiyor. En yüksek sıcaklık 8 derece, en düşük sıcaklık 2 derece. Rüzgar saatte 15 km hızda esmesi bekleniliyor.

29 Aralık Cumartesi: Hafta sonu İstanbul'da gökyüzü kapalı, yağmur bekleniliyor. Sıcaklık gündüz 8 derece, gece 2 derece. Rüzgar saatte 22 km hızda esmesi tahmin ediliyor.

30 Aralık Pazar: Pazar günü İstanbul'da yağmur gözlemlenirken, sıcaklık 3-7 derece arasında. Rüzgar saatte 8 km hızda esmesi bekleniliyor.

31 Aralık Pazartesi: Yılbaşı gecesi kar yağışı beklenmezken, yağmurlu hava etkisini göstermesi bekleniliyor. Sıcaklık en yüksek 7 derece, en düşük sıcaklık 2 derece. Rüzgar saatte 14 km hızda esmesi tahmin ediliypr.

1 Ocak Salı: Yılın ilk günü İstanbul'da yağmur var. Sıcaklık gündüz 6 derece, gece 2 derece. Rüzgar saatte 35 km hızda esiyor. 

YORUMLAR
   23 Ocak KHK ihraç edilen memurların listesi
 23 Ocak KHK ihraç edilen memurların listesi