A24.com.tr » yaşam » 13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nde başvuru heyecanı başladı

13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nde başvuru heyecanı başladı

13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nde başvuru heyecanı başladı

Pazarlama sektörünün prestijli ödülleri arasında yer alan Doğrudan Pazarlama Ödülleri bu yıl 13. kez sahiplerine kavuşacak.

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin (DPİD) düzenlediği ve bu yıl 13. kez verilecek olan Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne başvurular başladı. Sektöre değer katan projelerin onurlandırılacağı ödüllerde, bu yıl kategori sayısı 26'dan 46'ya yükseltildi. Başvuruları 22 Ekim’de sona erecek olan Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin yeni konsepti ise “METAMORFOZ” olarak belirlendi.

Pazarlama sektörünün prestijli ödülleri arasında yer alan ve artık gelenekselleşen Doğrudan Pazarlama Ödülleri bu yıl 13. kez sahiplerine kavuşacak. Etkinliği yüksek, ölçülebilir, sonuç getiren projeleri seçerek ödüllendirmek amacıyla yapılan Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nin başvuru süreci başladı. En iyi doğrudan pazarlama projelerinin ödüle ulaşmak için rekabet edeceği yarışmanın başvuruları, 22 Ekim’e kadar devam edecek.

Yarışmaya katılım DPİD web sitesinden (www.dpid.org.tr) verilen ödül linkinden ya da www.dpodulleri.org yarışma sitesinden başvuru formu doldurularak, online olarak yapılabilecek. Bu yıl eklenen yeni kategorilerle ödüller daha da zenginleştirildi. Geçen yıl 26 kategori ile gerçekleşen yarışmaya, yeni başlıkların da eklenmesiyle toplam 46 kategoriden başvuru alınacak.

Bu yılın konsepti: “METAMORFOZ”

Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin 2021’deki konsepti “METAMORFOZ” olarak belirlendi. DPİD tarafından yapılan açıklamada; “Başkalaşmak eski olduğun halden güçlü, pozitif ve bulaşıcı olmaktır. Bu noktadan hareketle DPİD'in metamorfozunu merkeze alarak iletişim ve pazarlamanın başkalaşarak yenilenen ana unsurlarını (coin, ai, algoritma, online) kompoze ettiğimiz konseptimizle, canlılarda metamorfozun en güçlü şekilde görüldüğü kelebek imgesini soyut bir yeni dünya göstergesi şeklinde vurguluyoruz. Kanatlarımızın yeni dünyaya açıldığını vurgularken, sektörü gökyüzünden anlık olarak takip ettiğimizi gösteriyoruz.”

Başvuru sürecinin ardından, sektörel ajanslar, ilgili sektör dernekleri, medya kuruluşları, akademisyenler, marka temsilcileri ve PR sektörünün seçkin isimlerinden oluşan jüri ekibinin yapacağı değerlendirmeyle Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin sahipleri belli olacak. “Etkinlik”, “Saha” ve “Dijital” alanlarında yapılan başvurular ayrı ayrı jüri grupları tarafından değerlendirilecek. 13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin Ödül Töreni heyecanı ise 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek.

YORUMLAR
  Söz'ün yapım şirketinden 'Siyon Yıldızı' açıklaması
Söz'ün yapım şirketinden 'Siyon Yıldızı' açıklaması