A24.com.tr » ekonomi » 100 Günlük Eylem Planı sektörü canlandıracak

100 Günlük Eylem Planı sektörü canlandıracak

100 Günlük Eylem Planı sektörü canlandıracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde İkinci 100 Günlük Eylem Planını açıkladı. Birevim, plan dahilinde 10 bin aileye sosyal konut satışı yapacak.

Ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye kadar birçok önemli konunun yer aldığı ikinci ‘100 Günlük Eylem Planı’ açıklandı. Birçok sektöre hareketlilik sağlayacak planla, üretim kapasitesinde artış ile ekonominin canlanması hedefleniyor.

10 Bin Sosyal Konut

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan planda yer alan 10 bin aileye sosyal konut satışının gerçekleştirileceği maddesi alt ve orta gelir grubunu sevindirdi. Bu durumun toplum açışından çok önemli olduğunu dile getiren Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Sosyal devlet statüsünün gerektirdiği biçimde sosyal konut projeleri artarak devam ediyor.Çevre ve Şehircilik bakanlığının bu anlamda çok önemli çalışmaları var. Biz de faizsiz peşinatsız ekonomik çözümlerle sunduğumuz sosyal projeler ile katkı sağlıyoruz” diye konuştu. 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Sosyal Medya üzerinden verdikleri ayarlar!
Ünlü isimlerin Sosyal Medya üzerinden verdikleri ayarlar!