A24.com.tr » medya » Zuhal Topal'dan kovulan Deniz'den ifşa videosu

Zuhal Topal'dan kovulan Deniz'den ifşa videosu

Zuhal Topal'dan kovulan Deniz'den ifşa videosu

Star TV ekranlarında yayınlan Zuhal Topal'la programından olaylı bir şekilde ayrılan damat adayı Deniz instagram hesabından ifşa videosu yayınladı.

 İzdivaç programlarında yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Zuhal Topal izdivaç programında çıkan kavga sonrasında işler iyice karışmıştı. Zuhal Topal canlı yayında Deniz'i söz hakkı vermeden kovmuştu. Neden kovulduğu canlı yayında az da olsa açıklansa da Deniz'den olay ifşa videosu geldi. İnstagram hesabından olay video yayınlanan Deniz, deyim yerindeyse kendini orada ifade etti.

Star TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında Zuhal Topal tarafından yayından kovulan damat adayı Deniz, yayınladığı videoda sitemini dile getirdi.

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında ortalık toz duman... Programın gözde damat adaylarından Baha'dan sonra Deniz de yayınladığı videoda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Zuhal Topal tarafından başka kanallara programı kötülediği gerekçesiyle tek kelime dahi konuşmasına fırsat vermeden stüdyodan kovulan Deniz, yayınladığı videoda "Bana bir kelime dahi konuşma imkanı vermediniz. İnsanlar da anlıyor bana neden söz hakkı vermediğinizi. Başım dik, alnım ak... Beni, benim ailemi zor durumda bıraktınız. Evine gittiğim, yemeğimi paylaştığım, bana maddi manevi destek olan Baha abiye destek olduğum için bunlar yapıldı" dedi.

CAMLAR, SİLECEKLER, TAMPON KIRILDI"
Geçen hafta program çıkışı yaşanan olaya da değinen damat adayı Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Baha abiyi benim arabama bindirdik. Kapısı, silecekleri, camları ve tamponu kırıldı. O gün benim arabam olsaydı çok daha kötü şeyler olabilirdi. O akşamın gecesinde karakola gittik. Baha abinin yanındaydım. Baha abiye destek oldum." 21 yaşında olan ve modellik yapan Deniz'in tekrar programa çağırıp çağrılmayacağı merak ediliyor.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 2 yorum yapıldı.
  • NEVRUZE 2017-01-23 13:28:07

    Duzgun insanlar olarak sizin orada ne isiniz var.sizi hergun izleyenlerdeniz siz tv yuzu olarak kisilik olarak cok cok kaliteli insanlarsiniz ama uc kuruslukluk insanlarla mukayese edilerek kalitenizi yerle bir etmenin anlami needir bizim bilmediklerimiz var demekki DENIZCIM!!!!Belkide size gunluk ucret odeniyordu.her ne olursa olsun insanin degeri parayla olculemez ama kanallarin sizin uzerinizden buyuk kazanc sagladiklarini bilmeniz gerekir.Lutfen insan olarak kendinizi kullandirtmayin allah askiniza kisilik meslek kalitesi belli olanlardansiniz.Hayat uzun oldugu kadar da kisacik uzulmeye degenlere uzulun asla uzulmenizi istemeyiz.sagliklar diliyoruz.SEVGILER...

  • Vatandaş 2017-01-23 02:41:30

    Cok ayip oluyor ekran da pislikleriniz çıkıyor demek sahte evlilik oynuyorsunuz star a ayıp kaldırılmasını istiyoruz milleti enayi gibi bakitiryorsunuz hepsi oyunmus

  Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir?
Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir?