A24.com.tr » medya » Yüksek Sosyete 24. bölüm fragmanı l yeni son

Yüksek Sosyete 24. bölüm fragmanı l yeni son

Yüksek Sosyete 24. bölüm fragmanı l yeni son

Star TV'de ekranlara gelen ve başrollerinde Engin Öztürk ile Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı "Yüksek Sosyete" dizisi bu akşam 23. bölümüyle ekranlara geldi. Şimdi gözler gelecek haftaki 24. bölümde...

Cansu, Kerem’in yaptığı büyük fedakarlığı öğrenebilecek mi?

Cansu, Kerem'in tavırlarından şüphelenir ve onu takip etmeye başlar. Fakat bu takip onu hiç bilmediği bir gerçekle karşılaştırır. Cansu; Kerem'in onun için yaptığı büyük bir fedakarlığı öğrenir ve bu iyiliğe kendi imkanlarını kullanarak karşılık verir. Ancak Cansu'nun bu hareketi Kerem'i Süreyya'nın hedefi haline getirir. Artık Süreyya'nın tek bir amacı vardır; Cansu ve Kerem'i ayırmak... 

Yüksek Sosyete ekranlara 23. Bölümü ile geliyor. Star TV’nin sevilen dizisi Cumartesi akşamına renk katmaya devam ediyor. Saat 20:00’de yayınlanan dizide Cansu’nun gerçekleri öğrenmesiyle yaşanacaklar izleyicileri şimdiden heyecanlandırıyor.

CANSU OLANLARDAN HABERDAR OLUR

Engin Öztürk (Kerem) ve Hazar Ergüçlü’nün (Cansu) başrolünü paylaştığı, Yüksek Sosyete’de 23. Bölüm akıldaki sorulara yanıt veriyor. Cansu tavırlarından şüphelendiği Kerem’i takip etmeye başlar. Bu takip sonrasında bu zamana kadar bilmediği bir gerçekle karşılaşan Cansu, Kerem’in kendisi için yaptığı fedakârlıklara şahit olur. Cansu’nun tek istediği bu iyilikleri karşılıksız bırakmamaktır. Cansu’nun kendisine yapılan iyilikleri karşılıksız bırakmama için harekete geçmesi sonrasında olaylara Süreyya da dâhil olur. Süreyya, Kerem ile Cansu’yu ayırmak için mücadele etmeye başlamıştır.

SÜREYYA İÇİN İŞLER ZORLAŞIR

Hastalığı ile boğulan Bedia ise ameliyata girmelidir ama bunun için ikna edilmeye muhtaçtır. Mert hem babaannesinin yanında olmaya hem de Ece’ye hiçbir şey hissettirmemeye çalışır. Levent ve Süreyya arasında yaşananlar da dizinin diğer konularını oluşturmaktadır. Cansu’nun Levent’e yaptığı ziyaret, Metin ve Levent’in kozlarını paylaşması ve Süreyya için zorlaşan işler Yüksek Sosyete’nin 23. Bölümü ile ekranlara geliyor. Yüksek Sosyete 23. Bölüm Cumartesi akşamı saat 20:00’de Star Tv ekranlarına geliyor.

YORUMLAR
  Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor
Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor