A24.com.tr » medya » Yüksek Sosyete 19. Bölüm fragmanı Kerem Cansu'yu unutacak mı?

Yüksek Sosyete 19. Bölüm fragmanı Kerem Cansu'yu unutacak mı?

Yüksek Sosyete 19. Bölüm fragmanı Kerem Cansu'yu unutacak mı?

Perşembe günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yüksek Sosyete'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin 19. bölüm fragmanı yayınlandı.

  Star Tv ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden biri olan Yüksek Sosyete'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bi -Yapım ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığında çekimleri gerçekleştirilen dizinin başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk paylaşıyor. Kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi Star Tv'de her perşembe günleri ekranlara geliyor.

Geçtiğimiz yaz yayınlanmaya başlayan Yüksek Sosyete dizisi başarılı bölümleriyle ekranlara gelemeye devam ediyor. Bu akşam yeni bölümünün yayınlanacağı dizide heyecan tüm hızıyla sürüyor. Dizinin 18. bölümünün ardından yayınlanan 19. bölüm fragmanı ise şimdiden izleyenleri meraklandırdı. Yüksek Sosyete'nin heyecan ile beklenen yeni bölümünün tüm ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Cansu, Kerem'in kendisine ihanet ettiğini düşünmeye başlar ve büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Bu durumu fırsat bilen Sude ise Kerem ile Cansu arasındaki gerilimi lehine çevirmeyi başarır.

Mert ise Kerem'in son Oliva'daki son günü olması nedeniyle bir sürpriz hazırlamaya karar verir. Ancak Mert'in sürprizini suya düşürecek hamle Sude'den gelecektir. Çünkü Sude bütün dengeleri bozacak bir sürpriz hazırlamıştır.

Ece ile Mert ise tekrar kavuşmalarının mutluluğunu yaşarken bu mutluluğun kısa süreceğinden haberleri yoktur. Çünkü Bedia Ece ile Mert'in aşklarına engel olmaya devam ediyor.

Süreyya'ya aşkını itiraf eden Levent ise Süreyya'nın artık bir seçim yapmasını beklemeye başlar. Ancak Levent'in hesaba katmadığı bir şey daha otaya çıkar. Metin ile Süreyya arasındaki problem bakalım ne gibi sorunlar doğuracak.

Heyecanın bir an olsun bitmediği dizide bakalım 19. bölümünde neler yaşanacak...

DİZİNİN KONUSU
Yüksek Sosyete'nin ilgiyle izlenmesinin en önemli unsurlarından biri de dizininin konusunun ilgi çekici olması. Dizide, farklı dünyaları olan iki genci hikayesi ele alınıyor. Bu iki genç dizide hayatta ait oldukları yerleri arıyor aslında. Kerem karakterini canladıran Engin Öztürk fakir bir ailenin zor büyüttüğü tek oğludur.

Cansu karakterini canladıran Hazar Ergüçlü ise çok varlıklı bir ailenin bir kızını canladırıyor. Cnasu içinde bulunduğu lüks yaşama rağmen sürekli mutsuzdur. Dizide iki karakterin birbirine zıt yaşamı ikili arasında duygusal bir yakınlaşmaya sebep olacaktır. Cansu'nun yaşamı Kerem'in hayali iken Kerem yaşamı da Cansu'nun hayali olan dizide ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır…

 

YORUMLAR
  Zamanı dondurmayı başaran Süper Modeller
Zamanı dondurmayı başaran Süper Modeller