A24.com.tr » medya » Yüksek Sosyete 15. Bölüm fragmanı / Sude'nin de gelmesiyle

Yüksek Sosyete 15. Bölüm fragmanı / Sude'nin de gelmesiyle

Yüksek Sosyete 15. Bölüm fragmanı / Sude'nin de gelmesiyle

Başrollerinde Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı dizi, gelecek hafta 15. bölümüyle ekrana gelecek. Kerem'i tamamen kaybedeceğini düşünen Cansu, Sude'nin de gelmesiyle iyice köşeye sıkışır.

Ayrılık acısı yaşayan Cansu, kendini anlatmak istese de, Kerem onu asla dinlemez. Sürpriz bir şekilde çıkıp gelen Sude ise ikili arasındaki dengeleri değiştirir. Kerem'i tamamen kaybedeceğini düşünen Cansu, Sude'nin de gelmesiyle iyice köşeye sıkışır.

Diğer yandan yönetim kurulu için çalışan Mert'in imdadına yine Ece koşar. Ama birbirlerini hakkında öğrendikleri ikisinin arasındaki uçurumu daha da belirginleştirir. Bu sırada; Metin'in tekrar Süreyya'yı kazanmaya çabalarını gören Levent, Süreyya'yı cevabı zor bir soruyla karşı karşıya bırakır. 

Peki dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan bölümünde neler yaşanacak? İşte cevabı...

Yüksek Sosyete Konusu
Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatacak olan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu Kerem'i canlandırıyor. Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ karakterine hayat verecektir. Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır…

YORUMLAR
  Bunları biliyor muydunuz?
Bunları biliyor muydunuz?