A24.com.tr » yaşam » Youtube yasağını FETÖ kaldırmış

Youtube yasağını FETÖ kaldırmış

Youtube yasağını FETÖ kaldırmış

15 Temmuz'daki darbe girişiminde etkin rol oynayan FETÖ'cü komutanlaedan İlhami Polat'ın hakim eşi Suzan Polat, Youtube'un engellenmesi kararını talimatla kaldırdığını itiraf etti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde aktif rol alan firari Kara Harp Okulu Kurmay Başkanı İlhami Polat'ın hakim eşi Suzan Polat ikinci kez ifade verdi. 15 Temmuz darbe girişimin ardından HSYK tarafından ihraç edilen ve tutuklanan Suzan Polat, ifadesinde önemli itiraflarda bulundu. Cuntacı eşinin FETÖ ile bağlantısını ortaya koyan ve Sulh Ceza Hakimiyken verdiği kritik bir karara FETÖ'nün müdahale ettiğini söyleyen Polat, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istediğini kaydetti.

SEHVEN İNCELEMEDİM

Gölbaşı Başsavcılığı'nın siyasi ve askerlik casusluk maksadı ile gizli belgeleri açıklama suçundan yürütmüş olduğu soruşturma kapsamında, Youtube'ye getirilen erişim yasağını kaldıran Suzan Polat, bu kararı nasıl verdiğini de anlattı. Sulh Ceza Hakimi olarak, savcılıktan dosya bile istemeden erişim yasağını kaldıran Polat, bu kararın arkasında FETÖ'nün olduğunu söyledi. Youtube'nin kapatılması kararına itiraz edildiğini hatırlatan Polat, konuşma içeriklerini bildiği için dosyayı sehven istemediğini, bunun usül eksikliği olabileceğini ancak ne şekilde karar vermesi konusunda araştırma yaptığını araştırdığını savundu. 

YORUMLAR
  Kanal D ekranlarında büyük bir ümitle başlayan dizi reyting kurbanı oldu!
Kanal D ekranlarında büyük bir ümitle başlayan dizi reyting kurbanı oldu!