A24.com.tr » medya » Yeter 32. bölüm fragmanı / Sır perdesi aralanıyor...

Yeter 32. bölüm fragmanı / Sır perdesi aralanıyor...

Yeter 32. bölüm fragmanı / Sır perdesi aralanıyor...

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yeter yeni heyecanlara sahne olmaya devam ediyor. Dizinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı.

 Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Yeter'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin son bölümünde yaşananlar izleyenleri adeta ekrana kilitledi.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Yekta yaptığı itirafla iki kadının da hayatını mahveder. Aylin ise bu durum karşısında evliliklerinin kendisi için hata olduğunu kabul eder. Miray ise Aylin ile aslında hiç de arkadaş olmadıklarını anlar. Bundan sonraki süreçte kim iyi kim kötü iyice karmaşık bir hal almıştır.

Miray kendini bu olayın dışına atmaya çalışsa da bu durumdan kurtulmaya çalıştıkça kendisi zarar görür. Yekta'nın evliği ise artık son bulmaya yaklaşmıştır. Gökhan ve İdil gözlerinin önünde nikah masasına oturur. Ancak davetliler arasında beklenmeyen misafirlerde vardır. Mutluluğa bu kadar yaklaşmışken İdil’in dünyasını başına yıkar.

Aylin, Yekta'nın ise değişip değişmediğinden emin olmadığı için bu konuda güvenip inandığı kişiden yardım iste. Yekta bu sırada Zafer'in izini sürmeye başlar bu şekilde Aylin'e yavaş yavaş yaklaşır.

Aylin ve çocukları için tüm hayatından vazgeçen Zafer ise Yekta ile bir savaşın içine girmiştir. Ancak bu kez güç dengeleri değişmiş ve güç Zafer geçmiştir. Zafer aldığı bu gücün tadını çıkarmaya başlar.

DİZİNİN KONUSU:
Üniversite öğrecisiyken duygularına yenik düşerek başarılı bir doktor olan Yekta ile evlenen Aylin, bu toz pembe hayattan kısa sürede uyanır.

Bir anda kendini kimselerin olmadığı bir köyde bulan Aylin neye uğradığına şaşırır. Bu durum karşısında psikolojisi alt üst olan Aylin boşanmak istese de bu isteğini bir türlü gerçekleştiremez.

Bu sırada ikinci çocuğuna hamile kalan Aylin'in artık tek bir amacı vardır o da çocukları ile birlikte düştüğü bu köle hayatından kurtulup kocasından kaçmak.

Bu planı hayata geçirmek isteyen Aylin tüm hayatını değiştirecek o yalanı söyler ve hikaye karmaşık bir hal alır.

Büyük heyecana sahne olan Yeter dizisİ her perşembe akşamı Atv ekranlarında yayınlanıyor.

 

YORUMLAR
  Google’dan kullanıcıların müzelerdeki ikizlerini bulan yeni uygulama
Google’dan kullanıcıların müzelerdeki ikizlerini bulan yeni uygulama