A24.com.tr » medya » Yeter 29. Bölüm Fragmanı / Gökhan'dan aldığı parayla

Yeter 29. Bölüm Fragmanı / Gökhan'dan aldığı parayla

Yeter 29. Bölüm Fragmanı / Gökhan'dan aldığı parayla

Hayranları gelecek hafta yayınlanacak 29. bölümü merak ediyor. Aylin, Gökhan'dan aldığı parayla çocuklarına rahatlıkla bakabileceğini düşünmüş ama Sabri tarafından dolandırılmıştır.

Herkes tarafından öldü bilinen Aylin ve çocuklar, sahte isimlerle gözlerden uzak bir hayat yaşamaktadır. Aylin, Gökhan'dan aldığı parayla çocuklarına rahatlıkla bakabileceğini düşünmüş ama Sabri tarafından dolandırılmıştır.

Öte yandan Yekta’nın röportajı büyük yankı uyandırır. Kamuoyunun Aylin’e hak vereceğini düşünen Miray, Yekta’nın sempati toplamasıyla şaşkına döner. Durumu telafi etmeye çalışırken, Yekta’nın hayatına adım adım dahil olduğunun farkında bile değildir. Yekta hayatta olduklarından şüphelendiği Aylin ve çocukları gizlice aramaktadır. Başına gelenleri yeni yeni anlamaya başlayan Zafer ise Yekta’yla ödeşmek için büyük bir risk alır. Ve ilk defa oyunu kendi kurar.

Peki dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan bölümünde neler yaşanacak? İşte cevabı... 

Yeter Dizisi Konusu;

Dizi konu olarak kadına şiddeti, tacizi ve buna benzer konuları işleyecek. Kadına şiddet uygulanmasını desteklemeyen Pelin Karahan dizideki rolünü tüm kadınlar için oynayacak.

YORUMLAR
  Fenomen isimlerin cilt bakım sırları...
Fenomen isimlerin cilt bakım sırları...