A24.com.tr » magazin » Yeşilçam'ın yıldızları bir araya geldi

Yeşilçam'ın yıldızları bir araya geldi

Yeşilçam'ın yıldızları bir araya geldi

Geçtiğimiz yıl kalçasından ameliyat olan ancak evinde düştükten sonra tekrar hastaneye kaldırılan Fatma Girik, eski dostları Hülya Koçyiğit ve Perihan Savaş'la bir araya geldi.

Ayrıca usta oyuncunun sağlığı hakkında açıklama da yapıldı.

Sağlığı hakkında açıklama yapan Girik, "Sağlığım gün geçtikçe daha iyiye gidiyor" dedi. Yakın dostları ile buluştuğu mekana yürüteçle gelen usta oyuncu, yürüteçleri bırakarak da yürüdüğünü 1 ay içinde tamamen bırakacağını söyledi.

Kalça ağrısı ile gittiği hastaneye ikinci kez kaldırılan Girik,

"Kireçlenme varmış. Küçük bir titanyum takıyorlar. Onunla iyileştim ve eve çıktım. 3 gün sonrada yataktan çıktım. Parkeye basmamla kaymam bir oldu ve düştüm. Bu acıyı hiçbir şeyle anlatamam. İlk ameliyatım küçüktü. Şimdi, kalçamdan başlıyor diz kapağımdan 4 parmak altına kadar kocaman bir titanyum taktılar" dedi.

Oyuncu Hülya Koçyiğit yakın dostu Girik için,

"Çok ciddi bir ameliyat geçirdi. Ne yazık ki iki hafta sonra tekrar düştü ve bu defa çok daha önemli bir ameliyat geçirdi ama o kadar güçlü kuvvetli bir insan ki o, iradesiyle, fevkalade bir tedavi gördü. Tabi doktorlara da teşekkür etmek lazım. Bu iyi tedaviden sonra şimdi aslan gibi maşallah" diye konuştu.

Perihan Savaş ise çocukluğundan bu yana Dört Yapraklı Yonca'ya hayran olduğunu söyleyerek sağlıklı ve birlikle olmalarına sevindiğini söyledi.

YORUMLAR
  'Yok artık' dedirten buluşlar
'Yok artık' dedirten buluşlar