A24.com.tr » teknoloji » Yeni Nokia 3310'un çıkış tarihi netleşti

Yeni Nokia 3310'un çıkış tarihi netleşti

Yeni Nokia 3310'un çıkış tarihi netleşti

Efsane telefon Yeni Nokia 3310 Avrupa'da satışa çıkıyor. İşte çıkış tarihi ve fiyat ayrıntıları.

 Eskiden efsane olan telefonlardan Nokia 3310 yeniden tasarlanarak hayat buldu. Nokia tarafından yapılan açıklamada cihazın fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi ile ilgili açıklamada bulunuldu.

Bir zamanlar Nokia denince akla gelen ilk telefonlardan olan Nokia 3310 modeli yeniden tasarlandı. Geçtiğimiz şubat ayında yapılan Mobile World Congress 2017 adlı fuarda tanıtımı yapılan cihaz büyük ilgi görmüştü. Finlandiya firması olan dev telefon üretici Nokia, 3310 modeline yeniden hayat vereceğini açıklayarak büyük ses getirmişti. Şimdi ise Nokia tarafından bu ürünün piyasaya çıkış tarihi ve Nokia 3310 fiyatı ne kadar olduğu açıklandı.

Şubat ayı itibariyle Dünya Mobil Kongresi 2017’de tanıtımı yapılan yeni Nokia 3310 modelinin piyasaya çıkışı ile ilgili tam tarih verilmemekle birlikte 2017 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceğine dair sinyaller verilmişti. Şimdi Nokia tarafından yapılan bilgilendirme duyurusu Nokia 3310 modelini merakla bekleyenleri aydınlatmış oldu.

Nokia şirketi, yeni 3310 modelinin net olarak önümüzdeki mayıs ayında piyasaya sürüleceğini açıkladı. Yeni Nokia 3310 cihazlar, 28 Nisan 2017 tarihinden itibaren firma tarafından stoklarda bulunması için dağıtıma başlanacak. Dağıtımı tamamlanan cihaz böylece mayıs ayının ikinci haftasında tüm mağazalarda satışta olacak.

Şirket tarafından yapılan duyuruda cihazın fiyatı ile ilgili de bilgi verildi. Daha önce 49 euro olarak açıklanan Nokia 3310’un fiyatı yapılan açıklamada 59 euro olarak bildirildi. Açıklamada cihazın fiyatında daha önce açıklanan fiyata göre yüzde 20 oranında artış olduğu dikkat çekti.

Ayrıca İskandinavya’da bazı perakendeciler yeni Nokia 3310’un 3G destekli olduğunu söyleyerek 99 euro olarak fiyat belirlediler. Şirket tarafından daha önce 3G destekli olmasına dair bir açıklama yapılmamıştı.

YORUMLAR
  Survivor Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan kimdir? İşte Ümit Karan ve eşinin film gibi tanışma hikayesi...
Survivor Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan kimdir? İşte Ümit Karan ve eşinin film gibi tanışma hikayesi...