A24.com.tr » medya » Yeni Gelin 4. bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni son bölüm yayınlandı

Yeni Gelin 4. bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni son bölüm yayınlandı

Yeni Gelin 4. bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni son bölüm yayınlandı

Show TV'nin sevilen dizisi Yeni Gelin, bu akşamki 3. bölümüyle izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte gelecek hafta yaşanacak gelişmeler...

Show Tv dizisi Yeni gelin 4.Yeni bölümde Hazar Baran’ı ikinci kez yüzüstü bırakıp gitmiştir.ve bir kez daha sözünü tutmamıştır. Baran’ın intikamı bu kez çok acı olur. Bozok’ları hiç beklemedikleri bir yerden vuran Baran Bozok Aşireti lideri Kalender ağa ise büyük bir tehlikeden son anda kurtulur.Kalender Ağanın şimdiye kadar sahip olduğu her şey elinden uçup gitmek üzeredir.ama Kalender ağa ve Çocuklarının kolay pes etmeye hiç niyeti yoktur.

Kalender Ağa hem kaybettiklerini geri almak Hemde Baran’ın planlarını alt üst etmek için harekete geçerler.öte yandan konaktaki tüm kadınlar ise başlarına gelen Felaketin Bella olduğunu düşünüp Bella’dan kurtulmak için yeni bir plan yaparlar.Şer infilakı kurulmuştur. Bella’ya karşı içeriden kayın valideleri, dışarıda ise Annesi tarafından büyük planlar yapılır.bu sefer büyük oyun oynarlar. Bu oynadıkları oyun Bella’yı gerçekten çok zor duruma sokacaktır. 

Kadınların oynadığı büyük oyun tutar. Bella Hem kocasının hemde Kalender ağa’nın gözünden tamamen düşer. Bella’nın bu kez kendini aklaması hiç kolay olmayacaktır. Bella kendini nasıl aklayacak Yeni Gelin 4.yeni bölümü ile Show tv ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Kraliyet ailesi mensuplarının uyması gereken tuhaf kurallar silsilesi...
Kraliyet ailesi mensuplarının uyması gereken tuhaf kurallar silsilesi...